KOM IN ACTIE ALS ZORGVERLENER

terug naar overzicht
Home > Wensen > Zorgverleners > Kom in actie als zorgverlener
Wij waarderen het zeer dat je als zorgverlener een actie wilt organiseren voor Make-A-Wish Nederland. Door het organiseren van een eigen actie, helpt je ons de wensen van kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte te vervullen.
 

Meld een actie aan

Make-A-Wish Nederland hoort graag van tevoren welke actie je hebt uitgewerkt. Meld daarom je actie officieel aan via ons aanmeldingsformulier.

Make-A-Wish Nederland neemt je actieaanmelding vervolgens in behandeling en binnen 5 werkdagen ontvangt je een bevestiging per email met de contactgegevens van de Vrijwilliger Fondsenwerving bij jou in de buurt en alle overige benodigde informatie, evenals een basis promotiepakket met folders, posters, wenskranten en ballonnen.

Opbrengsten van uw actie

Make-A-Wish Nederland kan, vertegenwoordigd door een vrijwilliger of medewerker, een symbolische cheque in ontvangst nemen na afloop van de actie. De daadwerkelijke opbrengst kun je overmaken op onze bankrekening onder vermelding van het 5 cijferige actienummer, dat je toegewezen hebtgekregen in de bevestigingsmail.

De actie op de website

Indien je na afloop van de actie een verslag van jullie actie met een paar mooie foto’s naar ons mailt dan kunnen wij jullie actie op onze website plaatsen. Op die manier inspireer je wellicht anderen om zich ook actief in te zetten voor Make-A-Wish Nederland.

Voor vragen over acties kun je mailen naar: actiemanagement@makeawishnederland.org

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.