Yemi

terug naar wensen
Home > Wensen > Yemi
 
 
Yemi (17) heeft sikkelcelziekte. Ze weet dat vandaag haar wens in vervulling gaat, maar toch moet ze gewoon naar school. Huh? Ze snapt er niets van, maar ze doet wat haar gezegd wordt. Yemi maakt zich snel klaar om naar school te gaan. Een beetje zenuwachtig zit ze in de schoolbanken te wippen, wanneer gaat het gebeuren? Gelukkig rijdt er niet lang daarna een limousine  het schoolplein op, dit moet wel voor haar zijn. En ja hoor, haar naam staat op de auto. Hoe gaaf is dat?! Samen met haar moeder en drie beste vriendinnen stapt Yemi in de auto.

De auto rijdt richting de Subway waar er al een tafel gedekt is voor de dames. Iedereen kiest een heerlijk broodje uit en ze worden ter plekke klaargemaakt. Yemi kiest een broodje van 30 centimeter. Met een heerlijke smoothie als toetje kunnen ze er de rest van de dag tegenaan. Die heerlijke koekjes op de toonbank nemen ze mee voor in de limousine, want het is tijd om te vertrekken naar het World Fashion Centre.

Mari van der Ven

Het is maar een klein stukje rijden naar het reusachtige gebouw. Ze zijn allemaal een beetje onder de indruk als ze met de lift naar de 16e etage worden gebracht. Ze stappen de lift uit en zien een prachtige ruimte met uitzicht over Amsterdam. Yemi kijkt haar ogen uit. Ze worden hartelijk welkom geheten door een heel team die de beautybehandeling van de dames gaan verzorgen. En wie staat daar? Het is Mari! “Al mijn wensen komen uit”, roept Yemi. Mari is helemaal klaar voor de visagie, Tilly ontfermt zich over alle nagels en Chantal Bles gaat de meiden aan een gave outfit helpen. Ze hebben er zin in en gaan direct beginnen!

 

Glitters en pumps

Allereerst is het tijd voor de nagels. Yemi krijgt acrylnagels die vervolgens nog heel mooi, in french style, met glitters gelakt worden. Mari maakt haar prachtig op, ze straalt aan alle kanten en geniet van de aandacht. Chantal staat klaar bij een paar rekken vol met kleding. Kiezen valt nog niet mee! Uiteindelijk loopt Yemi vol zelfvertrouwen naar het rek met glitter jurkjes en de pumps met hoge hakken. Dit moet het worden! Ook haar drie vriendinnen kiezen een jurk vol bling bling. Als Mari Yemi komt vertellen dat ze nog extension krijgt, is ze niet meer te houden. Die heeft ze altijd al willen hebben! Ze moet er even stil voor zitten maar is enorm blij met haar Beyonce-look.

Fotoshoot

Natuurlijk kan een fotograaf niet ontbreken op deze beauty dag, de meiden zijn niet voor niets omgetoverd tot echte diva’s. In het begin is het even wennen voor de camera maar met tips van de fotograaf zijn ze zo los en poseren ze alsof ze nooit anders gedaan hebben. Er ontstaan geweldige foto’s. Yemi mag ook nog met haar moeder op de foto die natuurlijk mega trots is op haar mooie dochter. Chantal heeft voor de vriendinnen een goodiebag klaar gezet die ze meekrijgen bij het naar huis gaan. Wat een top wens! Als afsluiter gaan de dames lekker wokken in een restaurant, hier praten ze nog uren na over al hun avonturen.

“Al mijn wensen komen uit”, roept Yemi.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.