Timo

terug naar wensen
Home > Wensen > Timo
 
 

Hallo, mijn naam is Timo Graver en ik ben 17 jaar.

In september werd bij mij een zeer kwaadaardige vorm van botkanker gevonden die Ewing Sarcoma heet. Opeens stond mijn wereld op zijn kop en moest ik meteen aan zware chemo’s waar ik me hartstikke rot van voel. Iedere 21 dagen lig ik er vier in het ziekenhuis en ik moet ook nog bestralingen en een operatie. De eerste week als ik thuis kom voel ik me echt heel rot. De tweede week word ik vaak weer ziek en word ik soms ook weer opgenomen. De laatste week gaat het vaak wat beter. Ik ben veel afgevallen en ben vaak erg moe. Hierdoor moet ik helaas veel van de leuke dingen die ik anders deed missen. Gelukkig komen mijn vrienden en vriendin vaak langs en zorgen mijn ouders ervoor dat er leuke dingen gedaan worden en lekkere dingen in huis gehaald.

Toen ze van Make-A-Wish Nederland langskwamen om mijn wens te halen, durfde ik eigenlijk niet te zeggen wat het was omdat ik het zo’n dure wens vond. Maar toen Vera (Wenshaler) zei dat ze net iemand op het vliegtuig naar New York had gezet, heb ik het toch maar verteld: een wedstrijd van mijn lievelingsclub Chelsea, in Londen, bijwonen. Vera dacht dat dit wel zou kunnen en een paar dagen later werden we gebeld dat het inderdaad goed was. Ik was zo blij!

"Ik was zo blij!" 

De wens was allemaal heel goed verzorgd. Eerst werden we uitgezwaaid door Vera en kreeg ik nog een tasje met leuke cadeautjes. We werden met de taxi opgehaald, op Schiphol met zo’n karretje naar de gate gereden en in Londen stond de taxi ook al te wachten. We zaten in een heel mooi hotel naast het Chelsea stadion. Het was nog even heel spannend of we wel naar de wedstrijd konden gaan want Make-A-Wish Nederland had de toegangskaarten laten bezorgen, maar ze waren nergens meer te vinden. Stressen! Maar we hebben direct naar Make-A-Wish gebeld, toen bleek dat de conciërge ze in zijn zak had gedaan en dat hij die dag vrij was. Nou ja, uiteindelijk is het allemaal goed gekomen! We kregen nog een brunch aangeboden en daarna ben ik lekker gaan uitrusten. De wedstrijd was geweldig. Wat een sfeer daar in het stadion. En gelukkig won Chelsea ook nog eens met 2-0. Ik heb natuurlijk nog een mooi tenue gekocht en het was heel leuk om te zien hoe raar en dronken de Engelse supporters waren.

Doordat mijn wens werd vervuld voel ik me op dit moment veel beter en mijn ouders ook. Het was heerlijk om er even uit te zijn, mooie tijd met mijn vader door te brengen en weer eens even intens te genieten in plaats van me rot te voelen. Ik zal Make-A-Wish Nederland daarom altijd dankbaar blijven dat ze dit voor mij hebben gedaan!

"Ik zal Make-A-Wish Nederland daarom altijd dankbaar blijven dat ze dit voor mij hebben gedaan!"

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.