Sareah

terug naar wensen
Home > Wensen > De allerliefste wens van Sareah: prinses zijn en liedjes zingen ging in vervulling
 
 

Sareah(4) is een vrolijk en actief meisje. Ze heeft leukemie en de chemokuren zijn erg intensief voor haar. Om haar uit het ziekteproces te halen, vervulde wij haar allerliefste wens: prinses zijn en liedjes zingen. 

Met een stralende lach doet Sareah ’s morgens de deur open. Iets later komt ook Cleo met een grote, witte taart. Die kunnen Sareah, Rosalin en Emma, Sareah's vriendinnetje, vast wel mooi versieren. Cleo heeft alle kleuren marsepein en mallen mee en geconcentreerd wordt er gewerkt om een prachtige taart te maken. Vooral Sareah krijgt er niet genoeg van, maar we moeten door!Ze krijgt haar mooie prinsessenjurk aan en dan komt er opeens een prachtige roze limousine aan. Sareah is diep onder de indruk van de limousine: "Kan ik niet altijd met de roze limousine naar het ziekenhuis?"

 Kasteel Doornenburg

We gaan naar het mooie kasteel Doornenburg. Bij de oprit van het kasteel staan de familieleden al op Sareah te wachten. De prinsessenlunch, frietjes met een kroket, vindt plaats in de Kapel. Tijdens de lunch krijgt Sareah een filmpje van Monique Smit. Monique zingt het lievelingsliedje van Sareah 'aardappels met chocolade'. Sareah is hier ontzettend blij mee en bekijkt dit vast nog dagen achter elkaar! Na de lunch gaat Sareah buiten het kasteel een kijkje nemen en ziet dan ineens een koets klaar staan. Graag wil ze daar wel een mooi ritje mee maken samen met papa, mama, Rosalin en Oom Bas. Maar Oom Bas gaat niet zomaar mee, hij gaat zelfs als hofnar mee!

Tijl Damen

Na het ritje met de koets staat Sareah al weer een andere verrassing te wachten. In de kapel liggen er een aantal muziekinstrumenten en knutselspullen en daar in het midden zit Tijl. Hij kan muziek maken, zingen en ook knutselen. Zittend op de grond gaat Sareah samen met Rosalin aan de slag. Er worden muziekinstrumenten uitgeprobeerd en ook terplekke nieuwe instrumenten gemaakt. Ballonnen worden met rijst gevuld en een emmer wordt omgetoverd tot een mooie trommel.
Dan moet Sareah's lievelingsliedje natuurlijk nog wel worden opgenomen! Daarvoor helpen papa, mama en Rosalin mee. Instrumentale ondersteuning krijgen ze van Tijl. Dit lied wordt ook opgenomen, zodat er een echte cd van Sareah geproduceerd wordt. Ook aan dit muziekfeest komt een eind, maar voordat we vertrekken wil Sareah toch even in het kasteel kijken.
Een staatsportret hoort erbij als je prinses bent! Deze wordt buiten het kasteel gemaakt.

 
Een echte keukenprinses

Nu is het echt tijd geworden om weer in de limousine te stappen. De reis gaat naar restaurant Brunello waar ze al klaar staan voor Sareah. Sareah gaat hier namelijk niet alleen eten, maar ze mag zelf de keuken in om haar lievelingsgerecht te maken, ravioli. Eerst wordt de saus op smaak gemaakt met nog wat uitjes en kruiden. Enthousiast gaat ze aan de slag. Daarna de ravioli zelf. Het deeg moet door de machine om mooi plat te worden en ook hier helpt Sareah graag aan mee! Lange lappen op het werkblad die volgens Sareah  eerst moeten worden bestrooid met poedersuiker. Samen maken ze hier mooie kussentjes van. Even later zit het hele gezelschap te smullen van de heerlijke ravioli. Dan is het helaas alweer tijd om naar huis te rijden en afscheid te nemen! Wat zal Sareah hier nog lang van nagenieten!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.