Samara

terug naar wensen
Home > Wensen > Samara
 
 

De liefste wens van Samara (3): caissière zijn 

De driejarige Samara strijdt al anderhalf jaar tegen leukemie en is dol op winkeltje spelen samen met haar moeder en oma’s. Haar liefste wens is om een keer caissière zijn. Make-A-Wish Nederland liet deze wens in vervulling gaan! Samara wordt thuis opgehaald door een prinses in een speciale koets versierd met roze linten. De prinses brengt Samara naar Albert Heijn, waar ze normaal ook altijd samen met haar moeder boodschappen doet. Dit keer mag ze achter de schermen.

“Het is te gek om Samara zo te zien stralen. Door zo’n dag als vandaag raken alle zorgen en angst op de achtergrond en ervaar je zoveel geluk. Daar kunnen we nog heel lang op teren. Deze wensvervulling geeft haar en ons nieuwe kracht om ook de laatste behandelingen in te gaan.” vertelt moeder Andrea.

Met stralende ogen en een glimlach van oor tot oor krijgt Samara het speciaal voor haar op maat gemaakte uniform met naambadge aan om vervolgens de winkel haar eigen te maken. Ze kookt samen met de demonstratrice heerlijke groentesoep, deelt ovenverse appeltaart uit en snijdt haar eigen lievelingskaas. Dan wordt er omgeroepen of Samara bij kassa 5 kan komen want er is dringend hulp nodig op deze drukke zaterdagmiddag. Ze helpt als volleerde caissière onder andere Sneeuwwitje en de zeven dwergen bij het afrekenen van de boodschappen!

Zaterdagavond 19 januari 2013 heeft Hart van Nederland (SBS6) de wensvervulling uitgezonden.

Lees hier nog meer wensverhalen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.