Ramon

terug naar wensen
Home > Wensen > Ramon
 
 

Boeven verslaan met de Power Rangers!

Ramon (8) is grote fan van de Power Rangers. Het liefst kijkt hij elke dag, de hele dag door, naar de Power Rangers want: ‘Zij kunnen echt alles!’. Samen met zijn opa spaart hij alle gadgets van zijn helden. Op één cruciale gadget na, de Mobile Morpher, heeft hij ze allemaal. Het allerliefst wil Ramon de Power Rangers ontmoeten en de Mobile Morpher krijgen. Onlangs ging zijn allerliefste wens in vervulling.

Vliegen als een Power Ranger

Als echte VIPS worden Ramon, zus Tamara (12) en hun ouders in een limousine naar Indoor Sky Dive in Roosendaal gereden. Ze worden onthaald als echte sterren en hen wordt verteld dat ze vandaag iets gaan doen dat eigenlijk alleen Power Rangers kunnen: vliegen. Nadat het gezelschap speciale, beschermende pakken aan heeft gedaan, lopen ze naar een klein kamertje.

Ramon: “In dat kamertje stond een hele groter blazer waardoor Tamara en ik omhoog geblazen werden. We konden vliegen! Dat was super gaaf, ik leek wel een echte Power Ranger!”

Met een grote lach staat Ramon te popelen om nog een keer de luchttunnel in te mogen, hij kan er geen genoeg van krijgen. Maar er staat een andere leuke activiteit op het programma. Grootmeester Mark gaat Ramon namelijk tot echte samoerai opleiden in een Japanse bamboe tuin, een Rikibu Dojo. Met zijn nieuwe houten zwaard leert Ramon de kunst van de gevechtssport en wordt hij beloond met een officieel certificaat. Trots dat hij is!

Annie, moeder Ramon: “Hij heeft het super gehad! Ramon is helemaal gek van Power Rangers en als je dan ziet hoe hij geniet als ze dan in het echt voor hem staan, dat is geweldig.”

Schurken in de zaal

Van al dat vliegen en vechten is het gezelschap best een beetje moe geworden. Ze gaan naar een bioscoop waar ze een Power Ranger film kijken en wat lekkers eten, drinken en kunnen uitrusten. Maar dat uitrusten kunnen ze wel vergeten als er plotseling twee schurken de zaal in rennen met de Mobile Morpher van de Power Rangers. Annie, moeder van Ramon: “Ineens kwamen die schurken de zaal inrennen met de Power Rangers in de achtervolging. Er ontstond een gevecht en dat vond mijn ventje natuurlijk prachtig! Hij keek zijn ogen uit en mocht zelfs zijn helden helpen!” Natuurlijk winnen de Power Rangers en omdat ze zo blij zijn met de hulp van Ramon krijgt hij de Mobile Morpher. Nu is zijn collectie compleet! Ramon, zijn zus en zijn ouders gaan na een heerlijk heldenmaaltijd met een voldaan gevoel naar huis. Maar niet nadat Ramon wel tien keer heeft gezegd hoe geweldig hij het gehad heeft! 

Lees hier nog meer wensverhalen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.