Niko

terug naar wensen
Home > Wensen > Ook benieuwd naar de wens van Niko?
 
 

De 14- jarige Niko heeft een stamceldonatie gehad. Toen hij tussen twee operaties in zat, heeft het ziekenhuis waar hij onder behandeling was aangemeld bij Make-A-Wish Nederland. Natuurlijk verdient ook Niko het dat zijn allerliefste wens in vervulling gaat. Na twee eerdere pogingen die niet door konden gaan door een operatie en een griep, is het zover.

De limousine komt het gezin ophalen om als eerste te gaan genieten van een goed verzorgde lunch. Deze lunch is nodig voor een middag vol adrenaline. Een relaxed begin voor een enerverende middag. Na de start wordt er koers gezet richting vliegveld Teuge. Donkere wolken kunnen we nu net gebruiken, maar gelukkig is het in Teuge mooi weer. En dit is nodig, aangezien Niko en zijn broer samen een parachutesprong gaan maken.

De sprong
De broers staan heel "cool" en rustig te wachten tot ze aan de beurt zijn. Na het aantrekken van het springharnas en het aanhoren van de nodige instructie wandelen ze richting het vliegtuig . Het gaat echt gebeuren!. Niko gaat een duo sprong maken. De sprong zal worden gefilmd door een cameraman. De mannen stappen samen met hun instructeur in het vliegtuig. Ze gaan naar 3000 meter hoogte voor de sprong. Op de grond kijken de ouders, zijn zusje en andere broer toe. Al snel verschijnen de eerste parachutes als stipjes aan de horizon. Steeds beter zijn ze in zicht. Met een meer dan stralende glimlach stapt Niko even later op de familie af om vol enthousiasme te vertellen over zijn geweldige avontuur. Zijn glimlach gaat nooit meer weg. De parachute sprong is een groot succes! De mannen hebben er dorst van gekregen en verdienen een drankje.

Achtbanen en glijbanen
De limousine rijdt weer voor en iedereen stapt in om naar de volgende bestemming te gaan: Attractiepark Slagharen. Niko en zijn familie gaan hier een nachtje slapen om hem weer van nieuwe energie te voorzien voor de andere onderdelen van zijn wens... snelle achtbanen en spannende glijbanen. In de bungalow staat alles klaar voor het gezin om ook hier te gaan genieten. Natuurlijk mag Niko zijn lievelingseten, spareribs, niet ontbreken en daarom gaan ze naar het a la carte restaurant op het park. Na een fijn nachtrust geniet Niko en zijn familie eerst van een uitgebreid ontbijtbuffet. Want een goed begin is het halve werk! De tijd wordt verdeeld tussen het zwembad en het pretpark. Ze genieten met elkaar en hebben veel plezier. Maar aan alles komt een einde en zo ook aan deze wens. Op weg naar huis heerst er in de limousine vooral de stilte na deze zeer intensieve wensvervulling vol adrenaline en snelheid. Yes, de wens van Niko is in vervulling gegaan!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.