Liz

terug naar wensen
Home > Wensen > Zieke Liz leeft even het leven van een beroemdheid
 

Ze mag dan ziek zijn, op bed liggen doet Liz niet. Haar grootste wens ging in vervulling: een dag leven als een beroemdheid.

Liz heeft een ernstige vorm van epilepsie waardoor ze een ander leven leidt dan veel leeftijdgenootjes, maar of je dat aan Liz ziet? Nee, zeker niet.
De 12-jarige Liz had in Amsterdam de tijd van haar leven.
"Het is echt heel leuk", zegt Liz halverwege de dag.
In de ochtend werd ze verrast met een ontbijtje en verzorgde een styliste haar kleding. Twee bodyguards  begeleiden haar naar een roze limousine. "Dat was echt heel gaaf". Tussen alle activiteiten als beroemdheid wordt Liz ook nog geinterviewd voor de krant "Metro" en wordt ze door verschillende paparazzi op de foto gezet!

Ze verdient het om ook eens in het middelpunt te staan. Ik zie dat ze geniet en dat ze zich fit voelt!

Liz haar moeder over de dag: "Liz is een heel bijzonder meisje, dat zicht meestal redelijk op de achtergrondd houdt. Op een dag als vandaag bloeit ze helemaal op. Ze verdient het om ook eens in het middelpunt te staan. Ik zie dat ze geniet en dat ze zich fit voelt."

Dat is op sommige dagen wel anders. Liz heeft altijd een rolstoel standby, kan niet te veel prikkels hebben en kan niet sporten.

De hele dag is een grote beleving als beroemdheid. Een fotoshoot met vriendinnen, een lunch van niemand minder dan Ron Blauw en shoppen in de Leidsestraat. Het leven van een echte celebrity!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.