Lisa

terug naar wensen
Home > Wensen > Lisa
 
 

Lisa (16) kreeg vorig jaar te horen dat zij Hodgkin had. Na een periode van behandelingen is zij nu gelukkig schoon verklaart. Door het traject van behandelingen was Lisa helemaal vergeten dat ze aangemeld was voor een wensvervulling. Nietsvermoedend komt Lisa thuis  uit school als er plotseling een vrijwilliger van Make-A-Wish op haar zit te wachten. Wat hebben haar ouders dit goed geheim weten te houden! Stiekem heeft haar moeder Lisa’s schaatsen al ingepakt. Het avontuur gaat beginnen.

Er komt een limousine de straat in gereden. Lisa stapt, nog steeds verbaasd de auto in met haar vader en moeder. Op naar Rotterdam! Als Lisa onderweg is, ziet ze overal aanplakbiljetten van Swan Lake On Ice. Het zal toch niet…? De limousine stopt bij het Nieuwe Luxor theater. Het gezin wordt hartelijk ontvangen door het theater en naar binnen gebracht. Al snel ontmoet Lisa Tony Mercer, the artistic director van Swan Lake On Ice. Lisa kan het bijna niet geloven.
Repeteren

Hij neemt Lisa mee naar de rest van de cast die haar een warm welkom geven. Na de kennismaking is het al snel tijd om te repeteren. Lisa hoort dat ze in de uitvoering van morgen een belangrijke rol krijgt, er is dus werk aan de winkel. Omdat Lisa al vanaf haar zesde schaatst komt ze geweldig mee met de rest van de crew. Al snel zit ze helemaal in haar rol. Ze mag schaatsen naast de koningin en ze mag zelfs een solo stuk schaatsen. Als de repetitie is afgelopen moet Lisa wel even bijkomen, wat een dag! Op naar morgen…

De grote dag…

Lisa heeft gisteravond zelf nog hard geoefend voor de spiegel en wanneer de wekker is gegaan oefent ze nog even door. Zo kan er niets meer mis gaan vanmiddag op het ijs. De limousine brengt hen weer naar het theater toe om op het ijs te trainen, dit keer in kostuum. Lisa krijgt een prachtige jurk aan. Inmiddels is broer Bram (18) ook naar Rotterdam gekomen. Hij wil de show van zijn zusje natuurlijk niet missen. Het gezin mag even komen kijken bij de training. Het gaat fantastisch, iedereen is ontzettend betrokken om deze wens van Lisa zo mooi mogelijk in vervulling te laten gaan. Ook SBS6 is aanwezig om van de training opnames te maken. De wens van Lisa komt namelijk dezelfde dag nog bij Hart van Nederland op televisie. 

Swan Lake On Ice

Na de repetitie gaat het gezin samen eten en zich nog even opmaken voor de avond. Stiekem is het hele gezin net zo (en misschien wel nog meer…) nerveus als Lisa! Dan is het grote moment daar, de show gaat beginnen. In de zaal zitten vriendinnen van Lisa om haar aan te moedigen. Om 20.00 start de show. Lisa wordt, als verrassing, als echte ster aangekondigd. Ze schaatst de sterren van de hemel. Ongelooflijk. Het lijkt net alsof ze al jaren bij de groep hoort. Ze hoort er echt bij! Iedereen is zó ontzettend trots op haar.

Lisa: "Ik heb hier een energieboost van gekregen, dat wil je niet weten!"

 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.