Lars

terug naar wensen
Home > Wensen > Lars
 
 

Lars (16) heeft leukemie. Door zijn ziekte heeft hij een moeilijke periode achter de rug. De klas van zusje Janiek (11) vond dat hij wel iets positiefs verdiende en meldde Lars aan voor een wensvervulling. Lars wist direct wat zijn allerliefste wens was: Een fijne wens belevenis met het gezin! Een positief samenzijn, een nieuw begin. Make-A-Wish Nederland vervulde zijn wens en samen met zijn vader, stiefmoeder, zusje Janiek en stiefzusje Katie (5) wordt Lars opgehaald om een fantastische wens te beleven!

“Wow, wat een vette bak, ik hoef vandaag niet meer mee met die limousine hoor. Ik neem deze wel!”

Er rijdt een limousine de straat in. Gaaf! De familie stapt in en wordt naar de eerste bestemming gebracht. Als Lars uitstapt ziet Lars direct een super mooie Subaru Impreza klaar staan. Lars: “Wow, wat een vette bak, ik hoef vandaag niet meer mee met die limousine hoor. Ik neem deze wel!” Samen met zijn vader stapt hij in de stoere auto en ze rijden met een ronkende motor weg.

Zeg maar: “Nasi”

De dames laten zich ondertussen flink verwennen door een professionele kapster en visagist. Hun haren worden gedaan en ze worden prachtig opgemaakt, stralend kijken ze in de spiegel. Wat mooi! Niet veel later komen Lars en zijn vader bij de studio aan. Het gezin is weer compleet en het is tijd om dat vast te leggen. Een professionele fotograaf staat klaar voor een ware fotoshoot in het bos. Zeg maar: “Nasi!” roept de fotograaf. Er ontstaan de mooiste plaatjes, wat is het gezin hier blij mee!

Lars: “Dit was echt het aller áller mooiste. Super bedankt allemaal!” 

Een echte pizzabakker

Van al dat poseren hebben ze wel trek gekregen. Dat komt mooi uit want koken mocht absoluut niet ontbreken bij de wens. Lars volgt namelijk álle kookprogramma’s, zo kwam hij de dagen in het ziekenhuis goed door. De familie vertrekt snel naar de kookstudio. Bij aankomst ruiken ze de geur van de pizza-ovens al. Lars gaat zijn eigen pizza maken, met zijn eigen koksschort en muts! Hij legt alles op de pizza wat hij lekker vindt en smult. Dit is de lekkerste pizza ooit! Als toetje geniet het gezin van zelfgemaakt ijs met fruit, lekker! Lars krijgt van de kookstudio een pakket mee naar huis waar de heerlijkste ingrediënten inzitten, zo kan hij thuis ook nog aan de slag. Maar naar huis gaan we nog niet…

Een Zeearend

Het is tijd voor nog meer spanning. De hele familie krijgt een workshop met echte roofvogels. Lars leeft helemaal op. Hij wil alles weten over de vogels en vraagt de valkenier de oren van het hoofd. Lars is enorm enthousiast en totaal niet bang. Hij trekt de handschoen aan en er gaat een grote zeearend op zijn arm zitten. Helaas is het nu toch echt tijd om afscheid te nemen… Met tranen in zijn ogen zegt Lars: “Dit was echt het aller áller mooiste. Super bedankt allemaal!” 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.