Justin

terug naar wensen
Home > Wensen > Justin
 
 

Kracht en positieve energie is voelbaar als je Justin (13) ziet. Dat is best wonderlijk want Justin vecht tegen kanker. Ondanks zijn gevecht ziet Justin het glas halfvol en geniet met volle teugen van alle mooie dingen die hij meemaakt. Hij houdt graag de touwtjes in handen, maar over zijn eigen wensvervulling komt hij maar weinig te weten. Vooraf belt hij dan ook regelmatig op met tips en adviezen of om te vragen of we echt niet iets willen verklappen over het feest dat hij wenst. Nee dus, we verklappen helemaal niets.

Justin is dan ook extra blij als het eindelijk 7 februari is. Om 10.00 uur hoort Justin sirenes in de straat; het is zover! Een glimmende limousine begeleid door politiemotoren en auto’s stopt voor de deur. Blij stapt Justin in en gelijk is daar de eerste verrassing.

VOORBEREIDINGEN
Zijn beste vrienden en vriendinnen zitten al in de limo. De eerste stop is in Etten-Leur bij een sterrenrestaurant. Patron Roland Peijnenburg staat al te wachten. Justin gaat onder begeleiding van chefkok Carlo Chantrel mooie seizoensamuses maken. Speciaal voor de gasten op zijn feest. Dat is toch een bijzondere manier van “dank je wel” zeggen! Bij een speciaal feest hoort een dresscode. Justin wil graag in een echt pak voor de dag komen. Daarom is er speciaal voor Justin een pak op maat gemaakt. Hij heeft zelf de stof, voering en details mogen bepalen. Zelfs zijn naam en initialen staan erin. Overhemd, schoenen en een stropdas maken het plaatje helemaal af. “Ik kan zo gaan trouwen” straalt hij. Wow!

TRANEN, BLIJDSCHAP EN VERBONDENHEID
Dan is het partytime! Justin wordt verwelkomd met ballonnen. Wat gaaf is het als ze worden opgelaten. Na een kort welkomstwoord is Justin enorm verrast als culinair fenomeen Alain Caron plots tevoorschijn komt. “Is hij er echt?” zegt Justin. Hij had het wel gehoopt maar niet durven dromen dat Alain op zijn feest zou komen. Na Justins deelname aan Masterchef junior hebben zij altijd nog contact gehouden. Hij vliegt hem in de armen. Wat een blijdschap! Een optreden van de Hobbyisten zorgt voor weer een verrassing. Na een paar mooie nummers gaat Justin naast de zanger staan. Want in het geheim heeft Justin geoefend. Samen zingen ze “Zeg me dat het niet zo is.” Heel wat tranen komen vrij. DJ Mauvadi weet hier op de juiste manier op in te haken. Hij kiest passende muziek en krijgt iedereen op de dansvloer. Plezier, blijdschap en verbondenheid zijn voelbaar. Iedereen is hier speciaal voor Justin en houdt elkaar vast als door de boxen en uit alle kelen klinkt “You’ll never walk alone.” Kippenvel!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.