Isa

terug naar wensen
Home > Wensen > Isa
 
 

Isa is een vrolijk meisje van 9 jaar. Isa heeft Non-Hodgkin en is dol op koken. Haar wens om te koken voor Master Chef Peter Lute komt dus niet als een verrassing. Op de allereerste schooldag na de vakantie staat er voor de school van Isa een grote witte limousine te wachten. Isa haar hart begint sneller te kloppen, want ze weet het meteen: vandaag is haar wensvervulling.

Dieren voeren

In de limousine rijden ze naar Dierenpark Amersfoort, want Isa is ook gek op dieren. De verzorgers van het dierenpark brengen Isa, haar zusje Laura en haar ouders naar de ringstaartmaki’s. Die zijn dol op aandacht én eten dus ze komen direct naar Isa en Laura toegerend. Isa voert de ringstaartmaki’s hun favoriete eten: druiven. Wat een super lieve dieren zijn het. Na een korte rondleiding door het dierenpark staat de limousine alweer te wachten op Isa en haar familie. Want het is tijd voor haar allerliefste wens! In de limousine hebben ze het ontzettend naar hun zin, er is kinderchampagne en genoeg snoep voor beide dames. Het ritje in de limo vliegt voorbij en al snel stoppen ze voor de volgende locatie, het restaurant van Peter Lute.

Culinaire gerechten

Peter Lute staat Isa al op te wachten. Na een uitgebreide kennismaking vertelt Peter enthousiast over zijn restaurant en hoe hij is begonnen. Isa luistert aandachtig. Maar dan is het toch echt tijd om te laten zien wat ze kan. Isa en Laura krijgen allebei een koksbuis en duiken de keuken in. Samen met de brigade van Peter Lute maken ze een heerlijk gerechtje: Boutje en rouleau van parelhoen met wortelcrème, chioggia-biet, mango, minichampignons, schuim van Vadouvan en Oost Indische Kers. Als een échte kok presenteert Isa haar gerecht aan de Master Chef, die diep onder de indruk is. Vol vertrouwen begint Isa aan het volgende gerecht. Mini-mandarijnen van mandarijnenmousse met spekkoek, hangop van citroen en Alba-kaneelijs. Ook dit gerecht presenteert ze als een professional. Als Peter de gerechten uitgebreid geproefd heeft krijgt Isa haar eindoordeel. Een dikke 10! De meisjes kunnen hun geluk niet op, wat een geweldige beoordeling. Isa en Laura mogen de koksbuizen met handtekening mee naar huis nemen. Isa krijgt ook nog een kookboek met een persoonlijke boodschap van Peter mee. Wat een geweldige wens!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.