Estelle

terug naar wensen
Home > Wensen > Estelle
 
 

Estelle ontmoet haar voetbalidolen!

Estelle (16) heeft een progressieve stofwisselingsziekte. Als ze wakker wordt, maakt ze zich klaar om naar school te gaan. Ze weet namelijk niet dat vandaag haar wens in vervulling gaat. Douchen, ontbijten, aankleden en op naar school. Pas aan het einde van de ochtend, na de gymles, staat er ineens een grote witte limousine op het schoolplein. Als de moeder van Estelle uitstapt en roept: “Het is voor jou hoor!”, dringt het pas echt tot Estelle door…

Haar wens gaat in vervulling, spannend! De hele klas wil natuurlijk met Estelle op de foto voor de limousine. Dan is het echt tijd om te gaan. Estelle stapt bij haar vader, moeder en broer Kilian (19) in de auto.


AFC Ajax

In de auto krijgt Estelle een cadeautje wat gelijk een hoop duidelijk maakt over waar ze naar toerijden. Ze pakt het uit en tovert een Ajax shirt te voorschijn. Yes, ze gaan naar Ajax! Dit had Estelle niet durven hopen. Ze is al zolang fan van deze club. Daley Blind is haar lievelingsspeler. Na een klein uurtje rijden stopt de limousine voor de Amsterdam ArenA waar ze een rondleiding krijgen van de Ajax Foundation. Het gezin betreedt alle ruimtes waar normaal de Ajax spelers komen. Ze komen in de kleedkamers, op het veld en Estelle neemt zelfs plaats in de stoel van Frank de Boer. Wat gaaf! Dan worden ze meegenomen richting ‘De Toekomst’, het trainingscomplex van Ajax. Hier is een training bezig van Ajax 1.

Spelers ontmoeten

Het weer zit niet echt mee, maar dat mag de pret niet drukken. Droog in de dug-out kan Estelle de hele training volgen. Het elftal voetbalt, maakt slidings en ze oefenen wel tien partijtjes. Met Frank de Boer schreeuwend langs de lijn. De mannen zijn helemaal doorweekt na een uur training. Maar natuurlijk nemen ze bij het verlaten van het veld uitgebreid de tijd om met Estelle op de foto te gaan en handtekeningen te plaatsen op haar nieuwe Ajax bal. Estelle kent iedere speler bij naam en is totaal niet bang om ze aan te spreken. Ze glundert van oor tot oor! Dan is het tijd om weer te vertrekken richting Rotterdam. De limousine maakt een tussenstop in Nieuwerkerk om de familie Kriesch op te halen. Wat fijn! De familie Kriesch is heel belangrijk voor Estelle en haar familie, ze doen veel samen en staan altijd voor elkaar klaar. Samen gaan ze lekker uit eten. Wat een heerlijke afsluiting van een geweldige wens.

Estelle kent iedere speler bij naam en is niet bang om ze aan te spreken. Ze glundert van oor tot oor!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.