Elianne

terug naar wensen
Home > Wensen > Elianne
 
 

Elianne is 4 jaar en heeft Leukemie. Haar allerliefste wens: met een gele trein naar de dierentuin. Zo gezegd, zo gedaan! Tijdens het gezellige ontbijt rijdt er een auto het erf op. “Mama, het zijn de mensen van Make-A-Wish”, roepen de kinderen. Ook komt er een witte limousine voorrijden. Gaat het  vandaag dan écht gebeuren?

Elianne stapt samen met haar ouders, tweelingzus Marianne en haar andere broers en zussen in. In de limo ontstaat de vraag: “Waar gaan we eigenlijk naar toe?” Maar ook de wensvervuller doet alsof ze van niets weet. Bij station Arnhem stopt de auto en staat hoofdconducteur Dennis het gezin al op te wachten.

De gele trein
Elianne weet niet hoe snel ze naar spoor 11moet lopen. Ze kan niet wachten om in de gele trein te stappen. Maar deze trein gaat naar Schiphol, zullen we gaan vliegen? Nee, het gezin maakt een overstap op Driebergen om zo verder te reizen naar Rhenen. Elianne krijgt van Dennis alles te horen over de trein en het spoor. Ook mag ze in de machinstenruimte kijken, maar wel als de trein stil staat. Wat een knopjes en lampjes.  Aangekomen in Rhenen brengt een taxi ze naar de volgende bestemming.

Ouwehands Dierenpark
Waar gaan we toch naar toe vraagt Elianne zich af. Ze hoeft niet lang meer te wachten, want de taxi stopt voor Ouwehands Dierenpark. Germ zal vandaag het gezin de hele dag rondleiding in het dierenpark. Als eerste gaan ze bij de Ringstaart maki’s kijken. Met z’n allen mogen ze de maki’s druiven voeren, wat een verwennerij. Onlangs zijn er een tweeling maki’s geboren. Ze hebben nog geen naam, omdat ze nog niet weten of het jongens of meisjes zijn. Maar als het meisjes zijn worden ze vernoemd naar Elianne en Marianne, de tweelingzusjes. Wat fantastisch!

Het jungleparadijs
Na te hebben genoten van een heerlijk stuk taart en een glas limonade is het tijd om te spelen in het jungleparadijs. De glijbaan, in de monorail, varen met een bootje, alles wordt uitgeprobeerd. Wat een pret! Van al deze indrukken heeft Elianne trek gekregen.  Een lekkere frikandel met frietjes en appelmoes lust iedereen wel. De tocht gaat verder, op naar het berenbos., de olifanten en de ijsberen. Er is zoveel te zien. Als afsluiter wil Elianne nog de Oerang Oetang ruimte bekijken. “Die zijn groot!”

Pannenkoeken
De limousine brengt het gezin naar hun volgende bestemming, het pannenkoeken restaurant. Beide opa’s en oma’s en een tante wachten al op Elianne in het restaurant. Wat een leuke verrassing. Ze vertelt met een enorme glimlach op haar gezicht over wat ze allemaal heeft beleefd.

De ouders van Elianne: “Dank jullie wel, we hebben een onvergetelijke dag gehad.”

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.