Dennis

terug naar wensen
Home > Wensen > De allerliefste wens van Dennis ging in vervulling, stoere dingen doen en koken
 
 

Dennis is 11 jaar en heeft een hersentumor. Make-A-Wish NL heeft zijn allerliefste wens in vervulling laten gaan. Quad rijden met al zijn vriendjes en koken! Het werd een wensvervulling om nooit meer te vergeten.

Een dag vol verrassingen

In de ochtend worden Dennis (11 jaar), zijn zusje Sanne en zijn ouders opgehaald door een grote witte limousine. "Surprise" roepen zijn vriendjes Tim, Thijs, Daan, Remco en Milan als hij instapt. Dennis glimt van oor tot oor, al zijn vrienden zijn er! Ze dragen ook allemaal het groene Minions t-shirt dat Sanne heeft ontworpen. Uitgezwaaid door de moeders van de vriendjes rijden ze als echt VIP's naar de Biesbosch.

Op 2 wielen door de bocht

Bij Team Biesbosch staan 2 quads klaar en stoere helmen. Dennis mag als eerste. Na een proefritje mag hij zelf rijden. Aangemoedigd door de anderen op de tribune komt hij voorbij scheuren op zijn quad. Hijheeft de smaak aardig te pakken en mag zelfs drie keer. De 8 jarige Sanne scheurt het hardst van allemaal. Op 2 wielen door de bocht rijdt ze iedereen voorbij. De chocolade medaille verdienen ze natuurlijk allemaal.

Fikkie stoken en broodjes bakken

Op het scoutingterrein van Johan van der Veecken mogen ze vervolgens samen met Bas heel stoer zelf een kampvuur maken en broodjes met knakworst eten. Helaas zit het er daarna voor de vriendjes alweer op. Na een dikke knuffel en nog een groepsfoto voor de limousine gaan ze weer naar huis. Dennis, die herstellende is van een hersentumor moet even bijkomen van alle drukte.

Hier had ik stiekem op gehoopt

Na even chillen in de limousine met zijn favoriete muziek van Armin van Buuren komt de volgende verrassing aangescheurd: een witte Lamborghini met Micky achter het stuur. "Hier had ik stiekem op gehoopt", straalt Dennis. Op de parkeerplaats mag hij zelf even gas geven. Wroem! Met gillende motoren gaan ze er vandoor.

Junior chefkok

In een wat rustiger tempo rijden we tenslotte naar Hof21 in Bergambacht waar kok Anthony en zijn vrouw klaar staan met champagne. Hier heeft Dennis een verrassing voor zijn ouders. Hij gaat samen met Sanne en Tim koken voor ze en verse frietjes bakken. Dennis kan goed geheimen bewaren. Als zijn ouders even komen kijken in de keuken, worden ze zonder pardon weggestuurd. "Wegwezen!" Na een uitgebreid drie-gangen menu, krijgen ze alledrie hun koksdiploma en een mooi kookboek.

'Dit was echt een super, super super leuke dag, dank jullie wel!"

Dennis is erg moe maar met stralende ogen stapt hij in de limousine en zegt: "Dit was echt een super, super leuke dag, dank jullie wel!"

Steun ons en maak meer wensen waar

Een allerliefste wens wordt niet vervuld door met een toverstafje te zwaaien. Naast dat we altijd op zoek zijn naar vrijwilligers, is er ook geld nodig. Steun ons en maak meer wensen zoals die van Dennis waar.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.