Demi

terug naar wensen
Home > Wensen > Wensverhaal Demi
 
 

Demi is 15 jaar en heeft leukemie. Ze is een leuke jonge, bescheiden meid die precies weet wat ze wil en ze volgt de laatste trends. Haar liefst wens is een écht model topmodel zijn. Inclusief een fotoshoot, in een folder staan en een decadente levensstijl met alles erop en eraan! Make-A-Wish Nederland liet haar wens in vervulling gaan en daar ontbraken haar beste vriendinnen uiteraard niet bij.

Demi: Een echt topmodel!

’s Ochtends vroeg worden Demi, haar zus Chelsea en haar ouders opgehaald door een chique limousine. Vol verwachting stopt het gezin bij de Grote Kerk in Naarden, de locatie waar de officiële fotoshoot van de wintercollectie van Zenner plaats vindt. Zenner is een internationaal haarmodemerk en Demi is één van de modellen van de nieuwe collectie ‘Dramatique Black’! Voor Demi was het heel heftig om tijdens haar ziekteproces haar haar te verliezen. Ze heeft een tijdje een pruik gedragen, maar nu heeft ze een mooi kort kapsel. Na een warm onthaal door een team van modellen, visagisten, stylisten en de fotograaf, gaat Demi in de ‘kap en make-up’. Verschillende outfits worden uitgeprobeerd en uiteindelijk is Demi helemaal klaar voor de eerste fotoshoot. Met tips van de fotograaf en andere modellen, gaat Demi heel professioneel aan de slag met haar eerste klus. Het resultaat is schitterend: prachtige foto’s en een tevreden fotograaf! Demi en haar zus mogen zich klaarmaken voor een tweede klus. Demi voelt zich ondertussen al helemaal op haar gemak. Ze staat ontspannen en stralend voor de camera. Ook haar moeder is heel enthousiast: ‘Ze zijn goed gelukt hè!’. Vader moet nog even wennen aan de hoge hakken van zijn dochters, maar hij geniet met volle teugen. Na een bijzondere middag, start het luxe leven van model Demi. Een nachtje in het mooie Conservatorium Hotel in Amsterdam met cocktails en wokken, past helemaal in het plaatje!

Shoppen, friends en photos

De volgende morgen gaat Demi’s luxe leven als model gewoon door. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, loopt ze naar de gereedstaande limo. Daar springen haar beste vriendinnen uit! Verrassing! Klaar om te shoppen in de kledingwinkel Abercrombi&Fitch, die speciaal voor Demi eerder open gaat. Hier worden de meiden hartelijk ontvangen door mooie mannen, personal shoppers en fotografen. Tijd voor shoppen, poseren en genieten van alle aandacht van de mooie mannen. Met nieuwe aankopen en vele tasjes verlaten de meiden enthousiast de winkel. Eén ding mag er niet ontbreken: UGGS! Dolgelukkig met een paar donkerblauwe UGGS, wordt de middag in stijl afgesloten met een lunch bij skyview-bar Blue in Amsterdam.

Die avond thuis krijgen we een twitterberichtje: Make-A-Wish Day, wishes comes true! 

Lees hier nog meer wensverhalen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.