Danique

terug naar wensen
Home > Wensen > Danique
 
 

Liefste wens

Danique is 5 jaar, heeft een aangeboren hartafwijking en een motorische beperking. Ze is idolaat van barbies, prinsessen en elfjes. Een echte meid! Haar liefste wens is om te kunnen vliegen als Tinkelbel. Ze wil net als zij vleugels op haar rug en door de lucht zweven.

‘Ik wil een elfje zijn!’ zegt Danique tegen de prinsessen als ze vragen of ze mee wil spelen in het sprookjesverhaal. De prinsessen toveren een prachtig elfenpakje met vleugels uit hun tas! Ook zus Jesca wordt elfje. De net twee- jarige Sepp is vandaag Peter Pan en papa en mama worden prins en prinses. De Koninklijke familie kan op stap! Nu nog vervoer regelen. Eerst maar de spreuk oefenen: Tinkel Tankel Tonkel, ik zwaai, draai en fonkel en we wensen…

"Ik wil vliegen als Tinkelbel!"

Betoverend sprookje

Er wordt mooi met de toverstafjes gezwaaid en daar komt warempel een heel grote roze koets met chauffeur aan. Goed getoverd elfjes! Bij het circus stoppen ze voor een mooie tent. Kijk nou, opa en oma staan daar ook, dat is een verrassing! Na wat drinken brengt een leuke clown Danique naar de grote zaal waar een andere clown vliegen. Directeur Sterre van het circus moedigt hem aan. Het lukt hem maar niet. Kan Tinkelbel hem niet leren vliegen? Zij is toch een elfje? Danique vindt het erg spannend en kijkt liever toe hoe de clown een beetje toverpoeder op zijn hoofd krijgt en gaat vliegen. Ze moet er van giechelen. Als de meeste mensen weg zijn en de tent rustig is durft Danique zelf de lucht in. Samen met haar moeder en haar knuffel en wat denk je? Ze vliegt echt, net als Tinkelbel! Danique straalt.

Lees hier nog meer wensverhalen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.