Coosje

terug naar wensen
Home > Wensen > Coosje
 
 

Kokkerelen voor en met de hele familie!

Het liefst staat Coosje (4) urenlang te kokkerellen met haar moeder in de keuken. Of het nu haar favoriete gerecht ‘pasta pesto’ is of een rijkelijk versierde cupcake. Niets is haar te gek. Het verbaast dan ook niemand dat Coosje tijdens haar wensvervulling het liefst wil kokkerellen. 

Het is woensdag, 09.00 uur, als er een grote, witte limousine het schoolplein opdraait. In mum van tijd staat de hele school buiten. Iedereen vraagt zich af welke bekendheid uit zal stappen. Op dat moment worden Coosje en haar broer en zus omgeroepen. Ze mogen samen met hun ouders in de limousine stappen, die vertrekt naar een nog onbekende bestemming. Iedereen zwaait hen uit, als echte VIP’s.

Knuffelen op de kinderboerderij

De gezellige rit eindigt voor de familie van Coosje bij kinderboerderij De Brinkhorst in Amersfoort. Hier mogen ze heel veel lekkers eten, maar eigenlijk hebben ze daar helemaal geen tijd voor. “Kijk al die dieren!”, roepen ze blij. Al snel borstelen ze de varkens, voeren ze de geiten, nemen ze cavia’s op schoot en rijden ze op een paard! Coosje vind het allemaal prachtig en kijk verschrikt op als het tijd alweer is voor de volgende activiteit. “Nu al?!”

Sheila, moeder van Coosje: “Coosje vond het allemaal heel spannend en kwam af en toe even lekker met me knuffelen. Mijn schatje! Deze dag gaf haar zoveel energie en kracht!”

Topkok Coosje

Ook de tijdens de volgende activiteit verdwijnt de lach niet van Coosje’s gezicht. Bij De Kas, een horecagelegenheid in Amersfoort, gaan ze in, op maat gemaakte, kokskleding koekjes bakken, cupcakes versieren en servies beschilderen. Kortom: alle ingrediënten om een heerlijke high-tea te bereiden. Als de high-tea klaar is, is het tijd voor ontspanning. De bouwvakkers die in de omgeving aan het werk zijn willen Coosje en haar broertje en zusje graag meenemen voor een rit op de vrachtwagen. En dat zien zij wel zitten! Al die mooie indrukken zorgen ervoor dat iedereen veel lekkere trek heeft.

Als alles is voorbereid en iedereen aan tafel zit om ‘aan te vallen’, komen de opa en oma’s van Coosje plotseling binnenlopen. Dat is nog eens leuk. Het feest is compleet voor Coosje. Aanvalluhhhhhhh! 

Lees hier nog meer wensverhalen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.