Cody

terug naar wensen
Home > Wensen > DJ Cody: biggest, smallest DJ ever!
 
 

DJ Cody: biggest, smallest DJ ever!

Een ontwapenende lach verschijnt op Cody's gezicht als hem wordt gevraagd welke vragen hij straks aan DJ Afrojack gaat stellen. Gaat hij echt zijn favoriete DJ ontmoeten? Cody (14) heeft leukemie en is gek op DJ'en, DJ'en en DJ'en. Zijn liefste wens ging onlangs in vervulling: een meet & greet met DJ Afrojack en samen de sterren van de hemel draaien.

Verrast doet Cody de deur open. Een limousine? Is het tijd voor zijn wensvervulling? Opgewekt en met een brede lach van oor tot oor trommelt Cody zijn familie bij elkaar, niet wetend waar de reis hen gaat brengen. Al snel komen ze aan bij Madame Tussauds. De rij negerend, mogen ze via de VIP-ingang naar binnen. Als een volleerd BN’er loopt Cody ontspannen en nuchter tussen alle bekende mensen.

 

 

 

Een ontwapenende lach

En deze bekende mensen zien een heuse fotosessie met Cody wel zitten. Bij een BN-er bestaan hoort ook een BN-er maaltijd. Dit bestaat uit Cody’s lievelingseten: zure matten, bamischijven, friet met hamburgers en wel vijf verschillende nagerechten. Heel veel tijd om na te kletsen is er niet, want DJ Cody krijgt te horen dat hij vragen moet voorbereiden voor zijn meet & greet met DJ Afrojack. Een ontwapenende lach verschijnt op zijn gezicht. Hij gaat echt zijn idool ontmoeten! Een beetje zenuwachtig, maar vooral heel opgewonden en blij, gaat hij richting de Ziggodome om daar DJ Afrojack te ontmoeten.

"Berdine, moeder van Cody: “Die ontwapenende lach van hem. Dan gaat de wereld even stil staan. Hij heeft ontzettend genoten en hij heeft het er nog regelmatig over!”

DJ Cody ‘in the house’

Terwijl de 538 Jingle Ball-Awards aan de gang is, wordt DJ Cody uit het publiek gehaald en naar de kleedkamer van de artiesten gebracht. Daar staat hij dan, oog in oog met zijn grote idool. Toen die zei “Ga maar een lekker plaatje draaien”, kon het geluk van Cody niet meer op. Al snel komt DJ Afrojack er zelf bij staan en geeft hij Cody tips en trucs. Samen bouwen ze een echt feestje in de kleedkamer voor de familie van Cody. DJ Afrojack is erg onder de indruk van DJ Cody’s draaikunsten. Hij verrast hem met een pakket met polo’s en truien van hemzelf en ze gaan samen op de foto.

DJ Afrojack verraste DJ Cody nog met een speciaal Twitterbericht: @CodyNooijen shoutout to the biggest smallest DJ! Sup DJ Cody!”. Dat zorgt vast voor heel wat extra volgers!
 Lees hier nog meer wensverhalen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.