Brian

terug naar wensen
Home > Wensen > Brian
 
 

Brian (10) heeft al drie keer een levertransplantatie gehad. Hij is een super enthousiaste jongen die gek is op alle voertuigen en vooral voertuigen die heel veel geluid maken. Zijn liefste wens: vliegen in een vliegtuig. Make-A-Wish Nederland vervulde zijn liefste wens. Brian kletst ’s ochtends vroeg al de oren van iedereens hoofd. Wanneer het tijd is om naar buiten gaan, ziet hij plotseling een speciale limousine met zíjn naam erop...

Brian is zo onder de indruk dat hij moet worden overgehaald om in te stappen, hij vindt het zo spannend. Ze vertrekken naar de eerste bestemming: de Politieacademie!

Brian: "Mag ik nog een keer vliegen?!"

In de politiewagen

Bij de Politieacademie aangekomen krijgt Brian een politiepak dat hij met trots de rest van de dag draagt, het past precies en staat super stoer. Hij komt meteen in actie en slaat direct zijn moeder in de boeien, want dat doen politieagenten toch!? Het is tijd om te rijden in de simulator van een politieauto. Hij blijkt een onwijs goede chauffeur en sturen kan hij als de beste. Dan is het eindelijk zover: Ze gaan naar de échte politieauto’s. Daar gaan ze… Van een heuvel stijl naar beneden. Ze slippen in elke bocht én de sirenes gaan aan, dit vindt Brian het allermooist.. Als dan ook nog een groep motoragenten voor de auto uit rijdt, straalt hij helemaal.

Vliegen!

Na een overheerlijke lunch, krijgt Brian nog een tas het allemaal politiespulletjes mee. Brian geeft zijn politievrienden een dikke knuffel om vervolgens naar het vliegveld te vertrekken! Eerst neemt hij een kijkje in de wachttoren. Brian is vooral groot fan van de verrekijker, hij kan wel kilometers ver kijken. Dan is het tijd om samen met vader, zus en piloot, de lucht in te gaan. Nadat ze geland zijn vraagt Brian: “Mag ik nog een keer?”. Natuurlijk mag hij dat van de piloot en ze stijgen nog een keer op. Ook nu moet Brian weer overtuigd worden om mee te gaan, want hij wil zó graag blijven!

Spaghetti zoals in Italië

Aangekomen bij een Italiaans restaurant vindt Brian het leuk om in de keuken mee te kijken. Zijn favoriete maaltijd is spaghetti, dus hij krijgt een heel bord vol. Brian eet het bijna leeg, zo lekker vindt hij het. Op weg naar huis heeft Brian nog steeds praatjes. Wat zullen de sirenes en het motorgeluid van het vliegtuig nog lang in zijn dromen doorgaan.

Klik hier voor de video van de wensvervulling van Brian!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.