Amber

terug naar wensen
Home > Wensen > Amber
 
 

Amber is een energiek en spontaan meisje van 10 jaar, met een zeldzame en kwaadaardige tumor. Ze houdt erg van mode en tekent vaak zelf ontworpen jurken, met veel kleuren en tierelantijntjes. Ook maakt ze zelf armbandjes en vindt ze het leuk om zich mooi aan te kleden. Tegelijkertijd houdt Amber ook van archeologie en natuur, en vindt ze de geschiedenis van Anne Frank erg interessant. Hoe zou haar wensvervulling eruit zien?

Als ze op het punt staat om samen met haar ouders en broertje Armin naar Texel te gaan, komt er ineens een roze limousine aanrijden. Gefopt! Haar wensvervulling gaat beginnen. De limousine brengt ze naar de showroom van modemerk LaDress. Amber kijkt haar ogen uit, want overal hangen prachtige kleurige jurken. Eigenaresse Simone verwelkomt het gezin met verse aardbeien en lekkere zoetigheden. Daarna krijgt Amber een rondleiding en leert ze alles over mode. Ze ziet het moodboard waarop de ideeën voor de nieuwe collecties staan. Ze lopen over de inpakafdeling en komen uit bij de tekentafel. Haar vader en broertje zijn ondertussen met de limousine naar het Olympisch Stadion gebracht voor een echte mannenactiviteit: een Olympic Experience-wedstrijd tussen vader en zoon.

Privérondleiding

Aan de tekentafel mag Amber aan de slag om haar eigen jurkje te ontwerpen. Er liggen prachtige stoffen voor haar klaar en ze leert hoe ze een goed patroon moet maken. Amber heeft talent en weet al snel haar idee op papier te krijgen. Als Amber haar ontwerp heeft gemaakt, staat de limousine alweer klaar voor de volgende verrassing. Met haar ouders en broertje gaat Amber naar het Anne Frank Huis, waar ze als echte vips een privérondleiding krijgen. Amber is onder de indruk van de geschiedenis, die hier zo duidelijk aanwezig is. Na deze rondleiding brengt de limousine ze naar een mode-atelier, waar Amber samen met de mode-ontwerpers haar jurkje gaan maken. Ze mag zelf een rondje doen op een van de professionele naaimachines.

Ze straalt als een prinses in haar prachtige zelfontworpen jurk.

Zelfontworpen jurk

Al snel is het tijd voor de lunch, in een restaurant vlakbij. Amber loopt als eerste naar binnen en is helemaal verrast. Daar is haar vriendin Viola! Ze vallen elkaar in de armen en gaan heerlijk eten. Na de lunch is het zelf ontworpen jurkje van Amber klaar. In het modeatelier mag Amber het passen. Het jurkje zit perfect! Terug bij LaDress wordt Amber mooi opgemaakt voor een professionele fotoshoot. De fotograaf maakt prachtige foto's van Amber in de showroom en bij de limousine. Ze sluiten de fotoshoot af met kinderchampagne en heerlijke hapjes. En op de achtergrond haar lievelingsliedje, 'Happy'. Daarna rijden ze naar huis, waar familie en vrienden Amber staan op te wachten. Snel trekt ze haar nieuwe jurk aan zodat iedereen het kan zien. Ze straalt als een prinses in haar prachtige zelfontworpen jurk.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.