WELKE FUNCTIES ZIJN ER?

Home > Vrijwilligers > Welke functies zijn er?
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Make-A-Wish Nederland. Het vrijwilligersnetwerk van Make-A-Wish Nederland is van groot belang voor de organisatie. Dankzij de inzet van bijna 400 vrijwilligers zijn in praktische en financiële zin veel meer wensvervullingen mogelijk.
 

We kennen een aantal vrijwilligersfunctie:

  1. Coördinator Marketinggroep of Coördinator Wensgroep, die begeleidt een groep vrijwilligers binnen het regioteam of de wensgroep.

  2. Coördinator Fondsenwerving, is verantwoordelijk voor het fondsenwervende beleid in de regio en coördineert alle acties in de desbetreffende regio. Dit doet hij/zij samen met een team van vrijwilligers.

  3. Coördinator Communicatie, verzorgt pers en publiciteit rondom Make-A-Wish op regionaal vlak.

  4. Vrijwilliger Fondsenwerving, die binnen een regionaal team verantwoordelijk is voor de inkomsten binnen de regio. Je gaat  verder 2 tot 3  keer per jaar mee op  een wenshaalbezoek en werkt mee aan de wensvervulling van een wenskind.

  5. Instructeur, is verantwoordelijk voor het opleiden, coachen en inspireren van aspirant vrijwilligers

  6. Wenshaler, die met een collega vrijwilliger, op bezoek gaat bij het wenskind om er achter te komen wat zijn of haar allerliefste wens is.

  7. Wensvervuller, die de organisatie op zich neemt van de wensvervulling en de wensdag zelf begeleidt. 

  8. Fotoboekjesvrijwilliger, die aan de hand van de gemaakte foto's tijdens de wensvervulling een tastbare herinnering voor het wenskind creërt door het maken van een creatief fotoboek.

  9. Fotograafvrijwilliger, die zorgt voor kwalitatief goed beeldmateriaal van de wensvervulling en/of lokale en landelijke acties binnen een regio.


Make-A-Wish Nederland heeft op dit moment verschillende vacatures binnen het vrijwilligersnetwerk. Wil jij ook graag tijd en energie investeren in Make-A-Wish Nederland? Wellicht is er op dit moment een vacature beschikbaar in jouw regio en in jouw interesse- en/of vakgebied. Klik hier voor de vacatures.

Welke functies zijn er?

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.