SOLLICITATIE PROCEDURE

Home > Vrijwilligers > Sollicitatie procedure
Heb je interesse in een van onze vrijwilligersfuncties dan kan je reageren via de website door naar de betreffende vrijwilligersfunctie te gaan waarin je geïnteresseerd bent.
 

Hoe kan ik solliciteren?
Klik op de button ´solliciteer nu´ onder aan de vacature en vul het formulier in. Stuur je brief met motivatie, CV en foto mee. De brief en CV zijn van groot belang voor ons om je sollicitatie in behandeling te nemen. 

Afhandeling sollicitatie
Je sollicitatie wordt dan binnen een week doorgestuurd naar de betreffende coördinator die binnen 3 weken contact met je opneemt. Bij het vinden van raakvlakken in je CV en de eisen voor de functie wordt er in principe een gesprek gepland. Dit gesprek zal over het algemeen met twee mensen van onze organisatie plaatsvinden. Voor enkele functies kennen we ook een tweede ronde en maak je kennis met nog meer mensen uit de organisatie, waarmee je eventueel gaat samenwerken.

Samenwerkingsovereenkomst
Daarna volgt de beslissing van wel/niet aanname en komt het administratieve proces op gang voor de samenwerkingsovereenkomst.

Introductiedag en trainingen
Omdat wij onze vrijwilligers graag goed en professioneel opleiden, nodigen wij je na de administratieve afhandelingen uit voor een introductiebijeenkomst en een aantal trainingen.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vragen?
Mocht je vragen hebben dan kun je een e-mail sturen naar: vrijwilligers@makeawishnederland.org 

Klik hier voor al onze vrijwilligersvacatures

Sollicitatie procedure

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.