VRIJWILLIGERS

Home > Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Make-A-Wish Nederland. Het vrijwilligersnetwerk van Make-A-Wish Nederland is van groot belang voor de organisatie. Dankzij de inzet van bijna 400 vrijwilligers zijn in praktische en financiële zin veel meer wensvervullingen mogelijk.
 

Karen Timmer werkt inmiddels zes jaar als vrijwilliger bij Make-A-Wish.

Karen: “Wensvervuller zijn is de mooiste baan die er is, zo zeggen mijn eigen kinderen. Zelfs zij begrijpen goed dat de liefste wens van wenskinderen is om beter te worden. Daar kan Make-A-Wish niet voor zorgen maar door het vervullen van hun liefste wens kunnen we wel de wenskinderen kracht geven om door te gaan. Dat doen we door ze een dag weer helemaal kind te laten zijn en hun dromen uit te laten komen. Ze stralen weer en je ziet sterretjes in hun ogen. Ouders zijn vaak verbaasd over de impact van de wensvervulling. Zowel tijdens de wens zelf als later. Onze wenskinderen komen er vaak sterker en krachtiger uit. Heel mooi om te zien. Bijzonder is ook dat ieder kind een andere wens heeft. Nooit zijn twee wensen precies gelijk.” 

Make-A-Wish Nederland heeft op dit moment de verschillende vacatures binnen het vrijwilligersnetwerk. Wil jij ook graag tijd en energie investeren in Make-A-Wish Nederland? Wellicht zit er op dit moment een vacature bij in jouw regio en in jouw interesse- en/of vakgebied. Klik hier voor de vacatures.

 

Vrijwilligers

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.