Zomeravondfeest Brede School de Waterlelie

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Zomeravondfeest Brede School de Waterlelie
24 Juni 2015

Brede School de Waterlelie uit Leidschendam kijkt terug op een zeer geslaagd zomeravondfeest. De opbrengst van deze avond gaat naar Make-A-Wish Nederland.

 

Vrijdag 12 juni vond het zomeravondfeest van Brede School de Waterlelie uit Leidschendam plaats. Een gezellig feest voor jong en oud met diverse spelletjes, een Rad van Fortuin waar leuke prijzen te winnen waren, een workshop en heerlijke hapjes die door de ouders zelf bereid waren. Bij de vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland konden de kinderen in ruil voor een kleine donatie ''grabbelen voor een wens".

Brede School de Waterlelie heeft ervoor gekozen om tijdens het zomerfeest Make-A-Wish Nederland te steunen en hiermee liefste wensen van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar oud uit te laten komen.

Om de kinderen kennis te laten maken met het werk van Make-A-Wish Nederland hebben de vrijwilligers van deze organisatie op 28 mei een presentatie gegeven aan de groepen 3 t/m 8, als ook aan de naschoolse opvang. Daarna zijn de kinderen aan de slag gegaan met het tekenen en/of schrijven van hun eigen wens op een papieren wolk. Met deze wolken waren de schoolgangen versierd.

Op 24 juni jl. heeft een van de vrijwilligers van Make-A- Wish Nederland de door de kinderen zelfgemaakte kleurrijke cheque in ontvangst genomen. Onder toeziend oog van directeur Maurice Olsthoorn, kinderen en teamleden van De Springplank en Vlietkinderen en een aantal ouders, werd bekend gemaakt dat tijdens het zomeravondfeest en dankzij een extra donatie namens Vlietkinderen een bedrag van maar liefst € 1000,-- is ingezameld. De Waterlelie kijkt terug op een zeer geslaagd feest.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.