Zoë (13) uit Roggel ontmoet haar lievelingsvlogster Famke Louise

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Zoë (13) uit Roggel ontmoet haar lievelingsvlogster Famke Louise
03 Augustus 2017
 

Op dinsdag 1 augustus ging de allerliefste wens van Zoë (13) uit Roggel in vervulling. Zoë heeft een Ewing tumor in haar rechter onderbeen.  Ze heeft haar laatste operatie achter de rug en leeft helemaal op bij de gedachte aan haar favoriete vlogster Famke Louise! Haar beste vriendinnen Nica, Chantal en Sam mochten niet ontbreken op haar wensdag.  Door het vervullen van haar allerliefste wens laat Make-A-Wish Nederland Zoë, die door haar ziekte te vaak vooral patiënt is, weer kind zijn.

Zoë is een ware VIP

Nietsvermoedend worden Zoë, haar moeder en beste vriendinnen Nina, Chantal en Sam thuis opgehaald door een prachtige roze limousine waarop haar naam prijkt. Deze brengt hen naar kledingzaak NewYorker te Venlo en hier mag Zoë een outfit uitzoeken onder begeleiding van een personal assistant.

Nadat Zoë als VIP is behandeld, krijgt ze een geurbeleving bij Douglas en wordt ze prachtig opgemaakt. Ze wordt heerlijk in de watten gelegd én mag iets leuks uitzoeken. Natuurlijk worden haar moeder en haar vriendinnen ook verwend met kleine cadeautjes.

Ontmoeting met vlogster Famke Louise

Vanuit Venlo rijdt de limousine naar Apeldoorn en onderweg geniet iedereen van kinderchampagne en lekkernijen. Ze komen aan bij Paleis het Loo waar vlogster Famke Louise hen staat op te wachten. Uiteraard worden er eerst prachtige foto’s gemaakt en daarna volgt een heerlijke high-tea. Na alle gezelligheid vertrekt het wensgezelschap weer richting het zuiden. Famke Louise geeft op haar instagram account aan dat ze echt een super dagje heeft gehad met de meiden!

Mijn wensdag was super geslaagd!

Eenmaal terug in Roggel worden er nog een aantal familieleden  aan het wensgezelschap toegevoegd. Samen gaan zij eten in het lievelingsrestaurant van Zoë  ̵ Porto Mauritzio  ̵   te Heythuysen als afsluiting van een prachtige dag. Ook kan Zoë hier vertellen over al haar belevenissen die ze vandaag heeft meegemaakt. ‘Mijn wensdag was super geslaagd!’ vertelt Zoë.

Famke-Louise - Newyorker Venlo - Douglas Venlo - Paleis het Loo Apeldoorn - Limousineservice Leerdam - Porto Mauritzio

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.