"Zitten jullie niet in Spanje?!"

terug naar nieuws
Home > Nieuws > "Zitten jullie niet in Spanje?!"
03 Juni 2017 Na maandenlange intenstieve behandelingen kwam een paar weken geleden eindelijk het seintje: Duncan wil heel graag zijn wensvervulling. Duncan wist goed wat hij wilde: rijden op zijn favoriete paard en Sinterklaasliedjes, die kun je het hele jaar door zingen! Op 27 mei heeft Make a Wish Nederland dankzij de hulp van velen Duncan's liefste wens vervuld.
 
Thomas de Stoomlocomotief
Nadat Duncan's favoriete neefjes Joey en Robbie zich met hun moeder al thuis hadden gemeld om deze dag bij Duncan te zijn, stond er om 08:45 uur een mooie limousine voor de deur met daarop de naam van Duncan en een grote sticker van Thomas de Stoomlocomotief. Deze reed naar het Spoorwegmuseum in Utrecht waar dezelfde Thomas de Locomotief drie dagen op bezoek was. Natuurlijk is de ‘Dikke Conducteur’ van Thomas de stoomlocomotief er en hij  geeft Duncan een privérondleiding. Het allerleukste was toch wel het speelkleed waar Duncan met houten treinen kon spelen.

Knuffelen met favoriete paard Boomer
De volgende stop van de limousine was manege Hippisch Centrum in Den HaAag waar Duncan, kort voor hij ziek werd, was begonnen met paardrijles. Helaas moest hij daarmee stoppen en sinds die dag mist hij 'zijn' paard Boomer en deze wilde Duncan dus graag terugzien. Dit bleek gelukkig mogelijk en dus mocht Duncan 'de bak' in waar hij bovenop zijn favoriete paard mocht zitten en heerlijk zijn rondjes mocht rijden. De twee maatjes hadden elkaar weer gevonden. Het weerzien met Boomer was emotioneel maar erg fijn. 

Groot Sinterklaasfeest!
Tijd om even de maag te vullen bij Mc Donalds. Duncan houdt erg van frites en Mc Nuggets dus de keus was snel gemaakt. Daarna was het tijd voor een ritje in de limo, DVD'tje kijken en wachten waar de limousine dit keer naartoe zou rijden. Het leek wel of Duncan naar huis werd gebracht maar reed de limousine nou naar school? Ja dus! Duncan's klas en enkele vriendjes verwelkomden Duncan op het schoolplein want blijkbaar was er een feestje... In het lokaal werd er gezongen en was het reuze
gezellig, totdat.... er opeens vijf zwarte Pieten binnen kwamen lopen.....in mei....met 25 graden. "Zitten jullie niet in Spanje?!" was de terechte vraag. Toen zwarte Piet uitlegde dat toen zij hoorden dat Duncan heel erg veel van Sinterklaas houdt, werd er besloten dat ze toch op dit feestje wilden zijn. Met een speedboot waren de Pieten naar Rotterdam gevaren. En de Sint? Die was nog onderweg. Er werd snel contact gezocht via de walkie-talkie en toen bleek dat Sint al erg dichtbij was. Nadat enkele Sinterklaasklassiekers werden ingezet kwam de Sint met nog twee Pieten het lokaal binnen. Wat volgde was een prachtig Sinterklaasfeest met pepernoten, liedjes, grappen en voor elk kind een cadeau. Duncan's cadeau zat zelf verstopt in een prachtige surprise van...Thomas de locomotief! Duncan bleef trouw bij de Sint zitten. Het was volkomen normaal dat de Sint in Nederland was.

Eten bij Kaptein Haak
Na het feest werd er gegeten in Duncan's favoriete restaurant, Kapitein Haak in Leidschendam, waar Duncan werd omgetoverd tot een piraat en hij nog even heerlijk kon spelen, eten en drinken. Toen was het tijd om naar huis te gaan. Na een lange dag hebben wij afscheid genomen van Duncan en zijn familie. Het was een dag waar heel veel mensen ontzettend veel voor gedaan hebben om het te laten slagen.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.