Wouter rijdt meer dan 100km per uur en vliegt in een helikopter

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De liefste wens van Wouter (11) uit Doesburg
03 Mei 2016

Wouter (11) uit Doesburg is levensbedreigend ziek. Om dit even te vergeten en gewoon weer eens kind te kunnen zijn, laat Make-A-Wish Nederland zijn liefste wens in vervulling gaan. Het wordt een stoere jongens dag met veel extremen: van zelf meer dan 100 km per uur in een politiewagen rijden tot vliegen in een helikopter.

Wouter: "Het was heel gezellig en mooi!"

 

Vol gas

Op dinsdagochtend worden Wouter en zijn gezin door een oranje Hummer opgehaald. Deze enorme bak rijdt naar de politieacademie in Lelystad. Hier mag Wouter met zijn 11 jaar oud, zelf rijden op een oefencircuit! Natuurlijk moet er eerst even geoefend worden op een simulator. Dit gaat al zo goed, dat Wouter klaar is voor het echte werk. Na een compliment van de politieman is er genoeg zelfvertrouwen om de sirene aan te doen en het gaspedaal hard in te drukken. Wouter rijdt boven de 100km per uur. Gaaf!

 Hoog in de lucht

Na de heerlijke lunch scheiden de wegen zich voor de mannen en vrouwen van het gezin. De dames krijgen een make-over in een beautysalon en vader en zoon worden met een politieauto naar het vliegveld van Lelystad gebracht. Hier vliegen de heren een half uur lang in een helikopter boven onder andere Walibi.

Feest in de Hummer 

Na de helikoptervlucht staat er alweer een andere mooie auto klaar om het gezin naar de volgende locatie te vervoeren. Dit keer is het een enorme Hummer limousine met een bar vol kinderchampagne en discolichten. Wouter lijkt wel een beroemdheid. Vooral nadat hij in de limousine ook nog eens telefonisch wordt geïnterviewd door de Gelderlander en als een echte pro TVDoesburg perfect ter woord weet te staan.

De volle buik

Aan het einde van de dag komt het gezelschap thuis en staat Wouter nog een laatste verrassing te wachten. Hij krijgt een speciaal voor hem ontworpen fietskar met de naam: ‘de volle buik’, van waaruit hij snacks en drinken kan verkopen. Wouter wilt later een eigen restaurant genaamd ‘de volle buik’ hebben, dus dit is een mooi begin. Wouter heeft zichtbaar genoten van de dag vol verrassingen!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.