Word ook vrijwilliger!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Word ook vrijwilliger bij Make-A-Wish Limburg
13 December 2016 Jeanny (63) uit Maastricht is al 16 jaar vrijwilliger en krijgt nog altijd kippenvel als ze aan die ene wensvervulling terugdenkt.
 

Omdat Jeanny het belangrijk vindt iets voor anderen te betekenen, is ze 16 jaar geleden vrijwilliger geworden bij Make-A-Wish Nederland. Ze is begonnen als wenshaler in Limburg en is nu wensvervuller en dat vindt ze ontzettend gaaf om te doen. Haar meest bijzondere moment was de wensvervulling van een jongen van 6 uit Kerkrade. Hij wilde heel graag robot zijn en mocht toen met zijn klas naar een besloten voorstelling van een robotfilm in de bioscoop. De jongen straalde van oor tot oor. Een paar weken later is de jongen helaas overleden. Op het kaartje dat zijn ouders aan Jeanny stuurden stond: ‘Als ik een robot geweest was, konden ze mij ook repareren.’ Deze woorden bezorgen Jeanny nog altijd kippenvel. Ineens begreep Jeanny waarom hij voor deze wens gekozen had. Deze wensvervulling zal ze nooit meer vergeten.

De mooiste baan

Jeanny heeft voor vrijwilligerswerk voor Make-A-Wish gekozen omdat ze daarmee een bijdrage levert aan het bezorgen van een onvergetelijke dag aan kinderen met een levensbedreigende ziekte. Ze is na 16 jaar nog altijd even enthousiast en noemt dit de mooiste baan die ze zich voor kan stellen. Naast haar zijn er nog zo’n 24 anderen die zich vrijwillig inzetten in de regio Limburg. Op dit moment zijn er nog vacatures. Meer informatie vindt u verderop op deze pagina.

Doe mee en maak net als Jeanny ook het verschil!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.