Wellantcollege Westvliet geeft Den Haag kleur

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Wellantcollege Westvliet geeft Den Haag kleur
07 Juni 2015 Vrijdag 5 juni stond het Wellantcollege Westvliet in Den Haag in het teken van veel kleur, sportiviteit en fun. Tijdens de door de school zelf georganiseerde Color run, haalden leerlingen geld op voor Make-A-Wish Nederland
 

De Color run is een sponsorloop waarbij de leerlingen regelmatig worden bestrooid met kleurpoeders. Het evenement was onderdeel van de goede doelen actie die de school organiseerde om geld op te halen voor Make-A-Wish Nederland. Hierbij dragen zij bij aan het vervullen van liefste wensen van kinderen en jongeren tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.  

Tijdens de warme dag gaven vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland het startschot waarna de leerlingen langs verschillende gekleurde posten liepen. Bij elke post werden de leerlingen een kleur rijker met als gevolg dat ze kleurrijk de finish trotseerde. De eerste 3 finalisten mochten een mooie beker in ontvangst nemen.

Het feest werd compleet gemaakt met een DJ, een zeepglijbaan en springkussen en broodjes hamburger. Na afloop vond de cheque overhandiging plaats. Hiervoor hadden de leerlingen zich verzameld op het terrein van de school en terwijl er volop gekleurde poeder de lucht in werd gegooid riepen de leerlingen tegelijkertijd Make-A-Wish. Een bijzonder moment.

Eerder werd er tijdens de GIJSloop, die werd gehouden in de nacht van 30 april op 1 mei, al € 4000,- opgehaald. De 1e en 3e jaarsleerlingen wisten dit bedrag met de Color run te verhogen naar maar liefst € 7.040,-. Zowel de leerlingen, enthousiaste teamleden, als alle sponsoren hebben bijgedragen aan een succesvolle en kleurrijke dag waarmee nieuwe wensen in vervulling mogen gaan.

Wellantcollege Westvliet heeft de Color Run mogelijk kunnen maken dankzij de volgende sponsors: Holi-King (holi kleurpoeder), Medaillehuis Oudshoorn in Den Haag (prijsbekers), SportLeisure te Leiderdorp  (zeepglijbaan en springkussen) en Restaurant Volle Maan (hamburgers)

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.