Wellant College Westvliet in Kerstsferen

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Wellant College Westvliet in Kerstsferen
05 Januari 2017

Op 19 en 20 december organiseerde het Wellant College Westvliet in Den Haag het jaarlijks terugkerende Kerstevent waarbij de opbrengsten dit keer naar naar Make-A-Wish Nederland gingen. De leerlingen hadden voorafgaande aan het Kerstevent verschillende kerststukken, kransen en decoratie gemaakt om gedurende de kerstmarkt te verkopen.

Naast de kerststukken van de leerlingen waren ook diverse ouders met een kraam aanwezig. Hier verkochten zij o.a. zelfgemaakte armbanden/sieraden van Mimidreamz en brocante, nostalgische en landelijke woonaccessoires van Edith’s Handmade Brocantje. Buiten stond ook een ouder met de kraam van Jac’s Catering waar diverse snacks te verkrijgen waren.

 

De gehele school was mooi versierd met zelfgemaakte decoratie. Leerlingen verkochten in de stand van Make-A-Wish Nederland loten voor € 2.50 per stuk. De prijzen waren beschikbaar gesteld door diverse sponsoren en varieerde van mini douchesetjes tot cadeaubonnen en vrijkaarten voor de wedstrijd van de ADO Den Haag vrouwen op 23 december. De gehele opbrengst van de loterij was bestemd voor Make-A-Wish Nederland.

Naast onder andere de opbrengst van de verkoop van de loten, de verkoop van zelfgemaakte engeltjes en diverse knutselwerken, heeft ook leerling Nick een deel van de verkoop van zijn eigen CD aan Make-A-Wish Nederland gedoneerd. Ook de dame van de Glühwein kwam een bekertje met geld doneren en aan het eind van de avond hebben de leerlingen bij de kassa aan de bezoekers gevraagd of men het wisselgeld in een donatie box wilden doen.

Al met al waren d’r een hoop enthousiaste initiatieven en waren het zeer feestelijke en geslaagde avonden op het Wellant College Westvliet. In totaal is een geweldig bedrag opgehaald van maar liefst € 782.45 ! In 2015 steunde de school en leerlingen ook al Make-A-Wish Nederland door mee te doen aan de G(ruwelijk) IJS(koude)loop en tevens organiseerde de school een heuse Colorrun. Wij danken het Wellant College Westvliet, de leerlingen en ouders voor al deze bijzondere initiatieven!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.