Vrijwilligers gezocht!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Regio Haaglanden is op zoek naar nieuwe vrijwilligers
15 November 2015

Er zijn veel mogelijkheden om je kennis en kunde in te zetten.  Zo ben je als fondsenwerver verantwoordelijk om in de regio inkomsten te genereren om zo nieuwe wensvervullingen te realiseren. De coördinator communicatie betrekt de regionale pers en brengt Make-A-Wish zo vaak mogelijk onder de aandacht. Wenshalers en wensvervullers zijn van groot belang om er voor te zorgen dat de liefste wensen in de regio vervuld kunnen worden.

“Het feit dat je ernstig zieke kinderen extra kracht kunt geven door een wensvervulling inspireert me en leert me tevens te relativeren in mijn dagelijkse drukke bestaan. Daarnaast krijg ik de kans om mijn werkervaring in te zetten op een heel andere manier. Zo houd je dus niet alleen een goed gevoel over aan het werk dat je voor de stichting doet, maar ontwikkel je je ook verder op professioneel gebied. Dat geeft mij nieuwe inzichten en is heel verrijkend!” aldus vrijwilliger Cornelie.

 

Een team van ruim vierhonderd vrijwilligers vormt de hoeksteen van onze organisatie. Vanuit het hoofdkantoor in Woerden wordt op verschillende manieren ondersteuning geboden. Zo worden de vrijwilligers gefaciliteerd op operationeel en administratief gebied en zijn er regelmatig professionele trainingen om de kennis en vaardigheden van vrijwilligers in zijn of haar werkgebied verder te ontwikkelen.

Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sinds de oprichting in 1989 beleefden al meer dan 6.000 ernstig zieke kinderen een fantastische wens.

Wil jij een steentje bijdragen aan het vervullen van de liefste wens van een ernstig ziek kind? Krijg je er energie van om kinderen in hun eigen kracht te zetten? Kijk dan snel op http://www.makeawishnederland.org/vacatures/?regio=11

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.