Vrijwilliger aan het woord...

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Vrijwilliger aan het woord...
27 Augustus 2015 Steven van Oss is 31 jaar en woont samen met zijn vriendin in hartje Den Haag. In het dagelijks leven is Steven advocaat en zet hij zich in voor de Ondernemersprijs Haaglanden waar hij de rol van jurysecretaris vervult. Een druk leven dus! Toch besloot hij vorig jaar om zich in te gaan zetten voor Make-A-Wish Nederland. Sinds 2014 is Steven Coordinator Marketingroep in de regio Haaglanden. Wij spraken met Steven…
 

Hoe ben je bij Make-A-Wish Nederland terecht gekomen?

“De dochter van een vriend van mij heeft enkele jaren geleden een prachtige wensvervulling beleefd. Ik was al enige tijd op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie. Toen ik haar verhaal de foto's voorbij zag komen wist ik gelijk dat Make-A-Wish Nederland een organisatie is waar ik mij graag voor in wil zetten. Na gesolliciteerd te hebben kon ik al snel beginnen.”

Wat geeft jou de drive om voor Make-A-Wish werkzaam te zijn?

“De bijdrage die wij, als Make-A-Wish Nederland leveren aan het geluk van anderen, dat is waar ik mijn enthousiasme uithaal. Bij het zien van het effect van een wensvervulling op een kind en familie is één ding duidelijk: Make-A-Wish maakt echt het verschil! Het besef dat dit mede mogelijk wordt gemaakt door onze fondsenwerving maakt dat ik mij met veel plezier inzet voor de stichting.”

Wat spreekt jou zo aan bij de stichting?

“Dit zijn meerdere elementen. Make-A-Wish is een fijne organisatie om voor te werken. De organisatie zit goed en professioneel in elkaar en er is ondersteuning waar nodig. Daarnaast is het prachtig om te zien met hoeveel passie de vrijwilligers zich met z’n allen inzetten voor de stichting om zo samen de liefste wens van deze kinderen te vervullen.”

Waar ben je op dit moment mee bezig voor Make-A-Wish?

“Op dit moment zijn we hard bezig met het aantrekken van nieuwe vrijwilligers. De regio draait goed en er is dan ook behoefte aan meer mensen.”

Je hebt onlangs Mark Rutte mogen ontmoeten, kun je hier iets over vertellen?

“Wat heel bijzonder is, is dat ik onlangs premier Mark Rutte uitgebreid heb mogen vertellen wat voor prachtig werk Make-A-Wish Nederland doet en hoe haar vrijwilligers zich met veel plezier inzetten. Hij was erg geïnteresseerd en draagt Make-A-Wish een warm hart toe. Ik heb nog geprobeerd om het Catshuis te regelen als locatie voor eens wensvervulling, maar helaas… Haha!”

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.