VOOR ÉÉN DAG FROZEN PRINSES ELSA ZIJN

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish Nederland laat Eindhovense Jaelynn voor één dag
23 Mei 2016 Na een zware periode gaat het wat beter met de vijfjarige Jaelynn. Nu is het weer tijd om lekker even kind te zijn. Ze is helemaal in de ban van de Disney film Frozen met prinses Elsa in de hoofdrol. Oh, wat zou ze graag zelf voor een dagje “Elsa” zijn. Op zondag 22 maakte Make-A-Wish Nederland haar droom werkelijkheid en Jaelynn was in de zevende hemel!
 

Op spectaculaire wijze naar een vorstelijke plek.                                                                        Een beetje spannend vindt de kleine Jaelynn het allemaal wel als de bel op zondagmorgen gaat en er bezoek voor haar is. Het is vandaag haar wensdag! Buiten op de galerij zet ze het stralend op een enthousiast rennen als ze de supergrote rose limousine ziet staan die haar en haar familie komt halen. Zo groot dat er genoeg plek is voor iedereen! Jaelynn neemt samen met haar vader, moeder, diens partners, opa en oma, tante en halfbroertje Givano plaats in de supergave limousine voor een ritje. Waar de reis naar toe gaat is nog een geheim! Ze kijkt haar ogen uit als ze aankomen bij een echt kasteel. Haar oogjes stralen als de hofhouding van kasteel Henkenshage haar en haar hele familie vorstelijk ontvangt met kinderchampagne en met een prachtige “Frozen” taart. Hmm dat smaakt heerlijk.

Omgetoverd tot prinses Elsa                                                                                                     Omdat Jaelynn helemaal idolaat is van Frozen prinses Elsa wacht er een verrassing op haar in de tuin. Maar die moet ze zelf zoeken. Er wordt heel wat af gespeurd naar Frozen afbeeldingen en dan ineens valt haar oog op een kist. Gauw kijken wat daar inzit! Ze straalt als ze de enige echte Elsa-jurk ontdekt. In het kasteel wordt de kleine meid omgetoverd tot prinses “Elsa”. Aan alles is gedacht van jurk, sieraden, lippenstift tot een nieuw vlechtenkapsel. Wat ziet ze er prachtig uit! Maar deze prinses Elsa heeft inmiddels best honger gekregen en in de serre van het kasteel smullen Jaelynn en Givano van lekkere frietjes en kipnuggets en krijgen de volwassenen broodjes.

Prinsessenmaniertjes                                                                                                                        Je bent pas een “echte”prinses als je ook doet als een “echte”prinses. Dat is nog niet zo makkelijk want prinsessen lopen en zwaaien op een speciale prinsessenmanier. Plotseling verschijnen er twee prachtige prinsessen die Jaelynn voordoen hoe ze haar prinsesloopje en prinsessenwave onder de knie moet krijgen. Maar Jaelynn is een gedroomde prinses en heeft het in no time voor elkaar! Zo’n superprestatie verdient een prijs. Er twinkelen sterretjes in haar ogen als de prinsessen haar een prachtige Elsa kroon op het hoofd zetten. Maar dat is nog niet alles want er zijn nog meer cadeautjes voor dit prinsesje. Een superzacht dekentje, een gave step, een Frozen memory spel, een mooie stempel met haar naam en nog veel meer. Te veel om op te noemen. Wat wordt ze verwend! 

Een dag waarbij prinses Jaelynn het stralende middelpunt was wordt afgesloten met een etentje bij haar favoriete wokrestaurant. Maar ook prinsesjes worden moe en moeten hun prinsessenslaapje doen. Aan het eind van een geweldige dag brengt de roze limo deze “Frozen” prinses weer naar huis waar haar bedje op haar wacht.

Moeder Jaelynn: “Voordat ze ging slapen zei Jaelynn dat ze een superleuke dag heeft gehad!”

Kasteel Henkenshage

Kindertheater Peertof

Restaurant Wirowok

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.