Vloggen met Rutger Vink! Dat is de liefste wens van Isa

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Vloggen met Rutger Vink! Dat is de liefste wens van Isa
23 April 2016

Afgelopen maand ging de liefste wens van Isa in vervulling. Isa is 5 jaar oud en heeft een tumor op de oogzenuw, hierdoor is zij onlangs blind geworden. Ondanks haar ziekte is Isa een vrolijk en blij meisje. Make-A-Wish Nederland vervulde haar liefste wens: dansen, zingen en een vlog opnemen met Rutger Vink. Wanneer 's ochtends vroeg de roze limousine komt voor rijden zegt Isa spontaan: ‘Ik ben super klaar voor mijn wens’.

 

Op haar wensdag wordt Isa opgehaald met een roze limousine vol met verrassingen; cadeautjes, snoepjes en drinken. Samen met mama, papa en bonusmama vertrekken zij richting Amsterdam naar de Babette Labey Music Academy. Isa krijgt een zang en dans workshop van Sanne. Isa en Sanne zijn meteen dikke maatjes als ze samen ‘Laat het los’ van Frozen zingen. Vervolgens moet iedereen eraan geloven, het hele gezin oefent op de danspassen en de tekst van ‘Blame it on the boogie’. Iedereen doet zijn best, maar er is maar één echte ster en dat is Isa. Isa heeft genoten van de les.

‘Nu kan ik thuis zanglesje spelen’ vertelt Isa trots.

De dag is nog niet voorbij op naar de volgende verrassing. Isa wordt omgetoverd tot prinses Elsa uit Frozen. Compleet met cape, schoentjes, toverstok, kroon, mutsje en handschoenen, ziet Isa er tip top uit voor Rutger. Eerst nog even lunchen bij Blender Kids Conceptstore en vervolgens door naar Rutger. Isa kan niet meer wachten, ze vindt het zo spannend.

Rutger staat Isa al met de camera op te wachten. Na een korte kennismaking en knuffel vertrekken ze naar binnen, daar daagt Rutger Isa uit voor de Chubby Bunny Challenge. Wie kan met de meeste spekjes in de mond nog ‘Furtjuh’, de artiesten naam van Rutger, uitspreken. Isa heeft de grootste lol samen met Rutger. Na de spekjes challenge is het tijd voor een heuse ‘Furtjuh en Isa’ taart en legt Rutger uit hoe je een vlog maakt.

De roze limousine staat alweer met draaiende motor klaar voor Isa. Nog even een laatste rondleiding door de limousine voor Rutger, nog een dikke knuffel en dan wordt het toch echt tijd om afscheid te nemen. Thuis staan de oma’s en opa’s Isa al op te wachten. Isa verteld honderd uit over haar mooie wensdag. Ze moet nog heel even geduld hebben tot de vlog samen met Rutger officieel online komt, maar wat heeft ze een fantastische dag gehad.

Isa: ‘Ik heb nog nooit zo’n coole verwendag gehad’.

De vlog “Wensen Furvullen!” van Rutger Vink en Isa is te zien op het Youtube kanaal van Rutger #Furtjuh, of de korte versie op; https://youtu.be/PLq5Up2E7ZA

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.