Vliegen als een echte Power Ranger

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Vliegen als een echte Power Ranger
24 Februari 2015 De 7-jarige Lucas uit Den Haag is gek van de Power Rangers. De Power Rangers zijn heel sterk en hebben veel kracht. Dat is iets wat Lucas ook wil. Make-A-Wish Nederland vervulde de allerliefste wens van Lucas en ging met hem opzoek naar vijf krachten: Speurkracht, springkracht, vliegkracht, schopkracht en vechtkracht.
 

Lucas wordt voor de bijzondere dag opgehaald in een limousine waar zijn naam en het logo van de Power Rangers op staat. Lucas wordt als een echt held welkom geheten en wordt meegenomen voor een speciaal superhelden trainingsprogramma. Samen met zijn broertje mag hij opdrachten uitvoeren om speciale kracht te verzamelen.

‘Ik heb nu vijf krachten en ben de nieuwe rode Power Ranger’

Voor de eerste kracht moeten de broertjes met een schatkaart een ballon zoeken. Deze is snel gevonden en Speurkracht is daarom snel verkregen. Bij Planetjump worden Lucas en zijn broertje in Power Ranger pakken gehesen en wordt er gesprongen op grote trampolines. Vanwege de hoge sprongen is ook Springkracht snel verdiend. Bij Indoor Skydive verdient Lucas de Vliegkracht. Wat vindt hij het spannend en wat is hij stoer. Met stralende ogen vliegt Lucas rond als een echte Power Ranger. Schopkracht wordt verkregen door samen met papa te footgolfen. Als laatste krijgt Lucas Vechtkracht door in de judoschool de fijne kneepjes van de judosport te leren. Met gemak legt hij de grote jongens neer. Oppervechter John riddert Lucas met een reuze zwaard tot Power Ranger Superheld en overhandigt de beker. Wat is Lucas trots. Met vijf krachten op zak mag Lucas zich met recht de nieuwe Power Panger noemen.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.