VIP vriendinnendag voor Lotte

terug naar nieuws
Home > Nieuws > De VIP vriendinnendag van Lotte
28 November 2016

  

Lotte is 14 jaar en heeft in augustus haar laatste chemokuur gehad voor lymfeklierkanker, Non Hodgkin. Tijdens afgelopen periode hebben, naast haar ouders, broers en zus, haar vriendinnen haar erg gesteund. Vooral op Rianne en Simone kon ze altijd rekenen. Lotte wilde daarom een leuke vriendinnendag als wens. 18 november was het zover!

 

's Morgens vroeg stond er een prachtige witte limousine met haar naam erop voor de deur van de school. Lotte werd door haar ouders uit de klas gehaald en de hele klas mocht even mee naar buiten om te kijken en hen uit te zwaaien. Lotte was er helemaal beduusd van.

Met de mooie limousine werden ook vriendinnen Simone en Rianne in Rotterdam van school gehaald en naar het centrum gereden en daar was de eerste verrassing, twee personal shoppers van H&M.

Alledrie de meiden mochten aangeven wat hun kledingsmaak was en de twee personal shoppers kwamen met de meest leuke setjes. Aan de aanwijzingen: "vet!!" of "dat vind ik too much" konden de twee precies de goede combinaties en kledingstukken bij elkaar zoeken, waardoor de dames met heel veel tassen en een voldaan gevoel H&M verlieten.

Tijdens de gezellige lunch met haar ouders, onder het genot van een overheerlijk broodje zalm, kon Lotte haar nieuwe kleren en schoenen met hak showen. Wat was ze er blij mee! Toen op weg naar de volgende verrassing: een VIP bezoek aan haar lievelingswinkel O'moda.Daar mocht Lotte van Amber uit alle schoenen van de hele winkel kiezen. Pffff, er stonden er een hele hoop. Maar eigenlijk wist Lotte al precies welke ze wilde. Die leuke zwarte schoenen die ze eerder gezien had op de website. "Echt vet!"

Om kwart voor 4 gingen ze naar Fancy Palace, een prachtige roze schoonheidssalon met een aparte ruimte waar fotografe Katja klaarstond in een echte fotostudio. Lotte werd mooi opgemaakt en nadat de drie zich omgekleed hadden in hun nieuwe kleren was de fotoshoot. Ze mochten alleen op de foto, met elkaar, springend en tong uitstekend. De meiden genoten duidelijk!

Daarna stond de taxi klaar om de 3 meiden naar het Van der Valk in Rotterdam te brengen. De verbazing was groot toen de drie op de prachtige kamer aankwamen. Op bed lagen allemaal cadeautjes, zelfs de tas met opschrift, die Lotte zelf ontworpen had! Na een gezellig diner met de ouders van Lotte, in het mooie restaurant van Van der Valk, gingen de meiden lekker naar bed.

Maar... er was nog een verrassing! 's Ochtends kwam Lotte de ontbijtzaal in en wie zaten daar? Alle broers en de zus van Lotte. Dat had ze echt niet verwacht. Dat iedereen het wist behalve zij.... Een heel fijn ontbijt! Met tassen vol leuke kleren, prachtige schoenen, heel veel cadeautjes en mooie herinneringen gingen Lotte en haar ouders met de limousine weer naar huis.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.