Veilig werken loont en Make-A-Wish profiteert mee!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Veilig werken loont en Make-A-Wish profiteert mee!
12 September 2017

EPZ: voortdurend verbeteren

EPZ is de grootste elektriciteitsproducent van Zeeland.

Naast de enige kerncentrale van Nederland exploiteert zij ook een windpark.

EPZ heeft veiligheid verhogende maatregelen doorgevoerd om de centrale nog veiliger te maken, daarmee blijft de centrale tot de 25% veiligste kerncentrales van de westerse wereld behoren.

 

EPZ Safety Award

Bij EPZ staat veiligheid voorop, en om veiligheid te stimuleren reikt zij jaarlijks een Award uit. De Award bestaat uit een trofee en een geldbedrag.

De helft van dit geldbedrag maakt EPZ namens het winnende bedrijven over aan een goed doel naar keuze. De andere helft van het bedrag is vrij te besteden door het winnende bedrijf.

Het Award-winnende bedrijf heeft de prestatie geleverd en de prijs gewonnen, maar tegelijkertijd maken ze met die prestatie het werk van goede doelen mogelijk!

 

Feestelijke uitreiking

Als best presterend bedrijf op het gebied van veiligheid heeft EPZ dit jaar de Nuclear Research & consultancy Group aangewezen.

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener waar veiligheid voorop staat. In Nederland is NRG de autoriteit op het gebied van integrale stralingsbescherming, tevens is zij marktleider in de levering van medische isotopen in de wereld.

NRG heeft op haar beurt Make-A-Wish Nederland aangewezen als het goede doel van 2017. Tijdens een feestelijke ochtend in Borssele werden recentelijk de cheques aan zowel NRG als Make-A-Wish overhandigd!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.