Van meesterlijk gebak tot exclusieve bruidsjurken

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Van Meesterlijk gebak tot exclusieve bruidsjurken; Irene's allerliefste wens vervuld!
22 Augustus 2017

De dag begint vroeg in Goes en met de nodige zenuwen opent Irene de deur, ze is erg benieuwd wat haar te wachten staat. Als iedereen klaar is voor vertrek stappen ze naar buiten waar een wel heel bijzondere auto wordt voorgereden. “Het is een limo!” roept Irene en met een stralende glimlach stapt ze even later in. Klaar voor wat de dag haar zal brengen!

Het is nog even spannend waar de reis naar toe gaat, maar Irene heeft gecheckt waar meesterbakker Robèrt van Beckhoven, van Heel Holland Bakt, zijn bedrijf Bij Robert heeft. Aangezien de limousine richting Tilburg rijdt, is ze er al redelijk zeker van dat ze daarnaartoe gaan. En inderdaad, de limo stopt bij een oude leerfabriek achter het spoor in Oisterwijk waar Robèrt al op hen staat te wachten.

 

BijRobert

Tijd voor koffie met iets lekkers uit zijn eigen (meester)bakkerij? Gráág! In een prachtige industriële brasserie staan alle kunstwerkjes in de vitrine en is het moeilijk kiezen. Daar heeft Robèrt een oplossing voor: we nemen ze allemaal en we gaan ze ook allemaal proeven! Hij geeft het goede voorbeeld door van ieder gebakje gewoon een stuk te nemen.

Heel ontspannen vertelt hij van alles over zijn carrière, het vak en natuurlijk over hoe het achter de schermen van Heel Holland Bakt eraan toe gaat.

Een kijkje achter de schermen mag niet ontbreken en uitgebreid en heel joviaal leidt hij het gezelschap rond, van de bakkerij en de winkel tot de diepvriesruimte (….. brrrrr! en beslagen brilglazen) en het workshopgedeelte. Als Irene vraagt hoe een goede banketbakkersroom moet worden gemaakt, krijgt ze een voorraadje van de hoogste kwaliteit mee. Het gezelschap vertrekt niet voordat ze allemaal heerlijk verse broden en een huisgemaakte confituur hebben mogen uitzoeken. Wat een feest!

De limousine rijdt hen vervolgens tot voor de deur bij Eetcafé De Tijd aan de gezellige De Lind in Oisterwijk. Ondanks alle snoeperijen BijRobert gaat een lekker broodje er graag in en genieten ze even van een rustmoment.

Ondertussen zijn Irene's best friends Joni en Juliëtte vanuit Zeeland onderweg naar het volgende programmaonderdeel. Als de limousine na de lunch aan een mooi haventje in Etten-Leur stopt, staan de vriendinnen haar daar op te wachten.

 

Een complete metamorfose

Bij Buidsmode-zaak D-Dreams wordt het gezelschap hartelijk ontvangen door Yvonne en Michelle. Irene is onder de indruk dat deze speciale wens van haar nu in vervulling gaat! De familie en vriendinnen kijken als een echte jury toe als ze een aantal jurken showt.

Van een tiener is Irene ineens een stralende bruid geworden, wat een metamorfose!

Bij een jurk hoort een feestelijk kapsel, dus het passen wordt onderbroken door een bezoek aan CP Coiffures waar Irene een feestelijk opgestoken kapsel krijgt aangemeten.

Daarna moet de beslissing vallen, welke jurk wordt het? Irene blijft bij haar eerste keuze …. “I say yes to this dress!” ;-)

Deze metamorfose moet in stijl worden gefotografeerd in het nabijgelegen Trouwkerkje van de gemeente Etten-Leur, dat speciaal voor deze gelegenheid is opengegaan. Aan de arm van papa schrijdt ze de kerk binnen, ontploffen de party-poppers voor het altaar en worden prachtige foto’s gemaakt.

Terug bij D-Dreams wordt een feestelijke (non alcoholica) champagne ontkurkt en geproost. Tijd voor Joni en Juliëtte om afscheid te nemen en het gezin wordt naar Bergen op Zoom gereden voor een afsluitend diner. 

Ook hier is weer op de komst van VIP Irene gerekend: de rode loper ligt klaar met een kleurige welkomst ballonnenboog met haar naam. Eigenaar Ger van Mexicaans restaurant El Mundo de Carlita ontvangt het gezin heel gastvrij en zorgt dat het ze aan niets ontbreekt. Helemaal voldaan nog een laatste foto bij de limousine en dan is het tijd voor een rustige thuisreis.

Persoonlijke reactie van Irene: “Wat heb ik intens genoten van mijn wensdag...het is ontzettend leuk om een dag zó enorm in het zonnetje te worden gezet. Ik kan gewoon niet kiezen wat ik het leukste vond want het was zo verschillend; zowel de ontmoeting met Robèrt als het passen van de trouwjurken was ónwijs bijzonder!!”

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.