Uitbundig verjaardagfeest met DJ, pizza s & vrienden

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Make-A-Wish vervuld liefste wens: Uitbundig verjaardagfeest met DJ, pizza’s & vrienden
14 Juni 2017 Op 2 april ging de liefste wens van Mohammed in vervulling. Mohammed is een rustige jongen van 16 jaar oud en heeft onlangs een levertransplantatie moeten ondergaan. Enkele maanden geleden werd hem gevraagd wat zijn allerliefste wens was, hij antwoorden toen dat hij zijn eigen verjaardag uitbundig wilde vieren met een echte DJ, pizza’s en al zijn vrienden. Make-A-Wish Nederland haalde alles uit de kast om op 2 april een knalfeest te
 

De wensdag begint ‘s ochtends al voor Mohammed, het wordt een hele dag vol met verrassingen. Mohammed en zijn broer, zus en moeder worden opgehaald door een heuse, witte limousine en rijden eerst richting Moordrecht voor een verlaat McDonalds ontbijt. In de limousine krijgt Mohammed al zijn eerste cadeaus: een Nike trainingspak van Paris Saint Germain en een FC Barcelona shirt met zijn eigen naam erop.

Als het ontbijt op is, is het tijd voor de volgende verrassing. Mohammed krijgt te horen dat hij en zijn familie creativiteit en inzicht moeten gaan gebruiken voor de volgende activiteit. Bij de Escape Room in Gouda moet iedereen de zeilen bijzetten om aanwijzingen te vinden en de codes te kraken van ‘Jacoba’s Kamer’. Nog maar net binnen het uur lukt het Mohammed en zijn familie om uit de Escape Room te ontsnappen. En uiteraard wordt die gevierd met een overheerlijke verjaardagsvlaai.

Na de Escape Room rijd de limousine terug naar de school van Mohammed in Zoetermeer. Hier staat een groep vrienden en vriendinnen hem al op te wachten. Met de hele groep in de limousine zijn ze op weg naar de feestlocatie: Grand Café Vrienden. Al na een paar minuten wordt de limousine door de politie aan de kant gezet. De politie heeft gehoord van Mohammeds bijzondere wensdag en bied aan de limousine een VIP begeleiding te geven. Een half uur lang rijden ze rond over snelwegen, binnenwegen en in het centrum van Zoetermeer. Rode lichten worden genegeerd en het overige verkeerd moet gewoon even wachten. Wat een bijzondere rit!

Eenmaal bij Grand Café Vrienden aangekomen waant Mohammed zich op zijn eigen verjaardagsfeest. DJ Quincy weet vol energie zijn muziek te draaien en met een echte Slowbooth worden grappige video’s van alle 80 gasten gemaakt. Als een ware gastheer loopt Mohammed rond op zijn eigen verjaardagsfeest. Toen ook nog halverwege de avond de pizza’s van Pizzeria Pavarotti bezorgd werden riep Mohammed trots: 

"Dit is het feest waarop ik had gehoopt. Geweldig!"

Na vier uur feesten komt er dan toch een einde aan deze bijzonder feestelijke wensdag. Mohammed neemt afscheid van zijn vrienden en met nog een ritje in de limousine kijkt hij terug op een geweldig verjaardagsfeest.

Ieder kind heeft een allerliefste wens. Een wens die het verschil maakt. Weer kind kunnen zijn en geen patiënt. Het moment waarop zorgen worden vergeten en geluk en positiviteit voorop staan. De afgelopen jaren heeft Make-A-Wish Nederland al vele duizenden wensen vervuld en de eigen kracht van deze kinderen en jongeren aangewakkerd. Niet de ziekte, maar het kind en/of de jongere zelf staat centraal en dat maakt de wens tot een unieke beleving. 

Grand Café Vrienden Zoetermeer, Slowbooth.nl en Pizzeria & Wijnbar Pavarotti voor jullie bijdrage aan dit geweldige verjaardagsfeest. 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.