Tweede editie Leidschendam-Voorburgse Interservice IQ-Quiz

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Tweede editie Leidschendam-Voorburgse Interservice IQ-Quiz
16 Februari 2015 Afgelopen week heeft de tweede editie van de IQ-Quiz plaatsgevonden bij het Sint Maartens College in Voorburg. Tijdens het evenement, dat werd georganiseerd door Rotary Club Voorburg-Vliet, werden de IQ's van de leden van de verschillende service clubs op de proef gesteld. De opbrengst van deze avond is ten goede gekomen van Make-A-Wish Nederland
 

Tijdens de tweede editie van de IQ-Quiz gingen 270 leden van 27 verschillende Service Clubs uit de wijde regio met elkaar de strijd aan om de fel begeerde wisselbeker en de ‘eeuwige’ roem. Het docententeam van het Sint Maartens College eindigde bovenaan en kreeg van voorzitter Gert Teusink, van de Rotary Club Voorburg-Vliet, de wisselbeker uitgereikt ! Rotary Club Delft-Vrijhof eindigde als tweede en was daarmee de best presterende Service Club. Rotary Club Rijswijk West ging met de eervolle derde plaats aan de haal. De opbrengst is ten goede gekomen van Make-A-Wish Nederland.

De avond werd mede mogelijk gemaakt door vele sponsors uit Voorburg. De daarnaast door hen ruimhartig geschonken prijzen werden door Nicole Aalbers van Make-A-Wish en quizmaster Kees Mohring van Rotary Voorburg-Vliet tijdens de quizavond verloot onder de aanwezigen.

Tijdens de viering van het 35-jarig jubileum van Rotary Club Voorburg-Vliet is het bedrag bekend gemaakt wat opgehaald is met de eerder gehouden IQ-quiz.

Op de feestelijke avond werd er symbolisch een bedrag overhandigd aan Make-A-Wish Nederland. Dankzij een extra gift van € 500 van Rotary Club Den Haag Zuid is er een prachtig bedrag van € 8.500 opgehaald.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.