Topper Sharon is Junior Ambassadeur!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Topper Sharon is Junior Ambassadeur!
27 Augustus 2015

Sharon (11) heeft in 2014 haar wensvervulling gehad bij Make-A-Wish Nederland. Dit omdat ze een tumor in haar been had. Na een half jaar van veel ziekenhuisbezoeken en behandelingen is Sharon nu gelukkig alweer een hele poos schoon. Het gaat goed met haar! Om nog meer wensen in vervulling te laten gaan zet Sharon zich vrijwillig in als Junior Ambassadeur van Make-A-Wish Nederland. Ze vertelt zelf waarom ze dit zo belangrijk vindt… 

Sharon denkt nog vaak terug aan haar wensvervulling van vorig jaar waarin ze haar eigen film op heeft genomen.

 

De film ging over een belangrijk vliegtuig waarvan de sleutel gestolen was. SuperSharon moest de sleutel terug weten te halen.

Sharon: “Ik had als wens om in een eigen film te spelen. Samen met een professionele film crew heb ik toen in twee dagen een hele leuke film opgenomen. Mijn vader, moeder, broertje en zusje mochten ook mee. Dat was echt super leuk! We werden thuis opgehaald met een limousine en zijn naar Aviodrome gereden. Wim en Monique (vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland) reden ook mee. Daar stond de hele filmploeg klaar om het eerste deel van de film op te gaan nemen. Er waren zelfs echte acteurs als tegenspelers.”

"Dit weekend was echt om nooit te vergeten!”

Ook de tweede opname dag was een groot succes. Toen de scene was aangebroken waar SuperSharon de sleutel teruggevond, was het natuurlijk tijd om ook daadwerkelijk in het vliegtuig te stappen en op te stijgen. Sharon: “Dat was echt cool. Daarna zijn we nog naar de filmacademie in Amsterdam geweest om te kijken hoe mijn eigen film gemonteerd werd. Dit weekend was echt om nooit te vergeten!”   

Sharon: “Toen we weer thuis waren, heb ik natuurlijk direct iedereen verteld over wat we gedaan hadden en hoe leuk en geweldig het weekend was!” Het effect van de wens is nog steeds voelbaar. Vol trots laat ze iedereen haar film zien en zelf heeft ze hem ok al heel vaak bekeken. Zelfs haar spreekbeurt op school stond in het teken van haar wensvervulling.

Sharon: “Ik vond het heel speciaal dat mensen die ik niet ken zoveel  voor mij en de rest van mijn familie hebben gedaan. Na een periode van veel in het ziekenhuis liggen, had ik een weekend waarin ik even aan iets anders kon denken. En ook voor mijn ouders, broertje en zusje was het een weekend zonder zorgen!”

“Ik vond het heel speciaal dat mensen die ik niet ken zoveel  voor mij en de rest van mijn familie hebben gedaan."

Toen de vrijwilligers van Make-A-Wish Nederland een tijdje later de film gingen brengen, hebben ze Sharon gevraagd om Junior Ambassadeur te worden. Dit leek Sharon direct leuk om te doen. Sharon geniet ervan om zich op die manier in te kunnen zetten voor toekomstige wenskinderen. Wat een topper!  

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.