Team Rabo Gouwestreek voltooit Singelloop voor Make-A-Wish

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Rabo Gouwestreek rent voor Make-A-Wish
12 September 2016

Een groep collega's van Rabobank Gouwestreek liep mee met de Goudse Singelloop om geld in te zamelen voor Make-A-Wish Nederland. Ook een aantal kinderen van de hardlopers zette zich in. Om geld op te halen belde ze aan in de buurt. Op de website van Make-A-Wish hebben de lopers een eigen actiepagina.

Deelnemer Patrick kwam eerder in aanraking met Make-A-Wish doordat hij een bekende van school aanmeldde voor een wens. Patrick: "Dit was ontzettend mooi en sterkte mij in de gedachte dat ik iets wilde doen voor de stichting. Ik heb me aangemeld als vrijwilliger en daarnaast halen we nu geld op met ons team."

 

Het streefbedrag van 500 euro is inmiddels ruimschoots gehaald. Patrick: "Deze week gaan wij het gedoneerde geld ophalen bij onze sponsors", vertelt Patrick. Maar ik durf nu al te voorspellen dat we over de 1000 euro gaan komen. Geweldig!"

Ook de dochters van Patrick liepen mee met de kidsrun. "Ik ben zo trots. Onwijs gaaf om dit met elkaar te doen, van het organiseren van dit evenement tot het opzetten van de 'Rabo-tent' op de Markt in Gouda. Toen het zover was zag je de spanning op de gezichten van de deelnemers voor de start. Onderweg werden we gesterkt door aanmoedigingen van kennissen, collega's, vrienden en familie."

Dit mooie bedrag wordt gebruikt voor het vervullen van liefste wensen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Als al het sponsorgeld opgehaald is, maken wij uiteraard het totaalbedrag bekend. Alle kinderen, collega's, sponsors en het publiek dat de renners heeft aangemoedigd, bedankt voor jullie inzet!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.