Tatoeage voor het goede doel

terug naar nieuws
Home > Nieuws > tattoeëermarathon Lucky Clover Beek voor goede doel
12 Oktober 2017

Het zogenaamde ‘Wicked Tattoween’-weekend vindt plaats in het halloween-weekend van 10.00 – 02.00 uur. Initiatiefnemer is Tattooshop Lucky Clover te Beek. Zij gaan van 12.00 – 00.00 uur tatoeëren voor het goede doel omdat ze graag iets voor ernstig zieke kinderen willen betekenen. Bovendien hebben ze een zogenaamde Make-A-Wish-tatoeage ontwikkeld, een ster en een uitgebloeide paardenbloem, waarvan vanaf nu standaard 50% van de opbrengst naar Make-A-Wish gaat.

 

“Wij zijn altijd ontroerd als we verhalen over wensvervullingen van ernstig zieke kinderen horen”, aldus Ivo Goyen van Lucky Clover. Daarom hebben ze gekozen voor Make-A-Wish als goede doel voor hun opvallende actie. Daarnaast zijn ze gek op halloween en daarmee werd Wicked Tattoween geboren. In totaal zullen er 6 tatoeerders aan het werk zijn, waaronder Lesley Meijer van Tattooshop SCIINK in Dordrecht. Zij zetten in principe alleen ‘flashes’, kleinere tatoeages. Geïnteresseerden kunnen vooraf inschrijven of gewoon langsgaan in het desbetreffende weekend. Van alle gezette tatoeages in dit weekend zal 50% van de inkomsten naar Make-A-Wish gaan.

 

Wicked veiling

Om het bedrag nog wat te verhogen, organiseert Lucky Clover op de zondag een veiling, waar o.a. een complete ‘sleeve’ tatoeage geveild zal worden. Mensen die ook wat bij willen dragen aan de veiling, kunnen spullen inbrengen. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met: Ivo Goyen via luckyclovertattoobeek@gmail.com.

Verder zullen er tijdens dit weekend aan de Schuttersstraat ook allerlei activiteiten voor kinderen zijn, zoals een halloween-doolhof, entertainment-acts en schmincken. Op de zaterdagavond is er een vuur- en lichtshow. En op zondag kunnen kinderen meerijden op een motor of in een heuse Ferrari.

 

Dus ook voor degenen die geen tatoeage willen laten zetten, is er voldoende vermaak en bovendien de mogelijkheid om via de veiling of aankoop van drank en food een bijdrage te doen aan Make-A-Wish Nederland.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.