Studenten van de Vacansoleil Leisure Academy komen in actie!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Studenten aan de Leisure Academy bij Scalda in Goes en het Cingel College in Breda toonden zich ware entertainers tijdens drie benefietavonden voor Make-A-Wish!
05 April 2017

Studenten aan de Leisure Academy bij Scalda in Goes en het Cingel College in Breda toonden zich ware entertainers tijdens drie benefietavonden voor Make-A-Wish!

De recreatiestudenten, die óók les krijgen in het opzetten en coördineren van liefdadigheidsprojecten, klommen zelf op het podium. Ze organiseerden drie avonden vol themadiners, muziek, dans, veilingen en ludieke activiteiten.

 

In Middelburg werd de Scalda DinnerShow gehouden waar iedereen genoot van een heerlijk drie gangen diner gepresenteerd door klas 1 toerisme.

Tweedejaars studenten verzorgden de dansvoorstelling, het humoristische detectivespel en de veiling. De veilingmeester in de dop was dermate enthousiast dat hij menig aanwezige aan het bieden kreeg! Trots poseerden de studenten dan ook tijdens de cheque overhandiging. Zij hadden het mooie bedrag van € 927,35 opgehaald!

Ook in ’s Heerenhoek werden de gasten getrakteerd op een spectaculaire, avondvullende dinnershow. Eind van deze avond werd met trots een cheque van € 1113,= overhandigd!

Net als in Zeeland bracht het benefietevenement in Breda entertainers pur sang op het toneel. Er werd volop genoten van zangeres Lisa en tijdens de musical. De loting en de veiling als onderbrekingen brachten de nodige spannende momenten met zich mee.

De avond werd afgesloten op het toneel. Ook hier een trotse groep studenten, zij konden na al het harde werken een cheque van € 738,94 overhandigen!

In totaal realiseerden deze Vacansoleil studenten een donatie van nagenoeg € 2780,=; een prestatie om trots op te zijn!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.