Sportieve prestatie van basisschool De Zonnewijzer uit Leidschendam

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Sportieve prestatie van basisschool De Zonnewijzer uit Leidschendam
12 Juli 2015

Op 9 juli mocht Make-A-Wish Nederland een cheque van maar liefst € 7000,- in ontvangst nemen, aangeboden door leerlingen van basisschool De Zonnewijzer uit Leidschendam. Het bedrag is opgehaald met de door de school zelf georganiseerde sponsorloop.

 

Als voorbereiding op de sponsorloop hebben vrijwilligers van Make-A-Wish aan alle groepen van basisschool De Zonnewijzer uit Leidschendam, een presentatie gegeven over het werk van Make-A-Wish Nederland. Aan de hand van foto, verhalen en video's kregen de kinderen een indruk van het vervullen van allerliefste wensen.

Tijdens de sponsorloop hebben de leerlingen zich sportief ingezet voor kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte. Tijdens de zonnige dag liep iedereen de benen onder hun lijf vandaan om zo veel mogelijk rondjes te rennen voor Make-A-Wish. Ze werden hierbij aangemoedigd door enthousiaste juffen, meesters en ouders. Enkele juffen waren zo enthousiast dat ze zelf ook een aantal rondjes meeliepen.

Op 9 juli heeft Make-A-Wish, na een korte toespraak van adjunct directeur Thijs Robbers, een cheque in ontvangst mogen nemen maar liefst € 7000,-. De cheque werd overhandigd onder aanwezigheid van de leerlingen, juffen en meesters. Make-A-Wish is erg dankbaar voor de sportieve inzet en het doorzettingsvermogen van alle leerlingen en alle andere betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd aan deze mooie sportieve actie en de fantastische opbrengst!

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.