SPECIAL GUEST TIM IN HET MAGISCHE TOVERLAND

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Special guest Tim in magische toverland
19 September 2014

Tim is 10 jaar en heeft een hersentumor. Het is zijn allerliefste wens om samen met zijn klasgenootjes naar Toverland te gaan. Hij is er al eens eerder geweest en vindt Toverland prachtig! Tim  houdt van stoere uitdagingen en wil niets liever dan een ritje maken in de hoge, snelle en lange houten achtbaan TROY. En natuurlijke wil hij dat samen doen met zijn broertjes Ruud en Marc en zijn hele klas.

 

Speciaal vervoer!                                                                                                                                     Op zomaar een doordeweekse dag komen zijn klasgenootjes hem met een een heuse Amerikaanse schoolbus thuis ophalen. De reis gaat, hoe kan het ook anders, naar Toverland. Wat een verrassing.! Tim glundert helemaal. De grote gele Amerikaanse schoolbus is vrolijk versierd met vlaggetjes en lampionnetjes. Chauffeur Jan en Juf Jolanda helpen Tim , zijn moeder en broertjes Ruud en Marc bij het instappen. Onderweg wordt er vrolijk gezongen  en gelachen. Ook krijgt Tim nog een speciaal cadeautje. Een prachtig rood T-shirt met aan de voorkant het embleem van TROY en aan de achterkant zijn naam. Rood is de lievelingskleur van Tim. Luid gejuich in de bus als blijkt dat er ook voor alle kinderen een rood T-shirt is met de tekst: Tim and Friends in ToverlandToverland   

                                                                                                                                                         Bij aankomst in Toverland wordt er als eerste een leuke groepsfoto gemaakt. De groep is uitgelaten en kan haast niet langer wachten. Dus op naar TROY met Tim voorop. Bij de ingang van de TROY ziet Tim tot zijn verbazing een groot bord staan waarop staat dat Tim vandaag een “special guest” is! Met Tim en mama Patricia in het voorste karretje en de rest van de klas erachter knetteren ze de achtbaan over . Het is om duizelig van te worden. Als ze het stationnetje weer binnendenderen is de spanning op Tim’s gezicht af te lezen. Het was toch best wel een beetje eng! Maar tijd om erover na te denken heeft hij niet want hij mag de hendel overhalen om zijn klasgenootjes voor de 2ekeer de achtbaan over te laten zoeven.

Dan mogen de kinderen in groepjes zelf het park in. Tim wil graag in de boomstam. Die gaat eerst met een plotsellinge draai acheruit het water door om vervolgens heel hoog te klimmen en buiten met een noodgang door het water naar beneden te schieten. Tim vindt het helemaal geweldig. Hij lacht en zijn duim gaat omhoog! Hij wil nog een keer!

Daarna is het tijd om de maagjes te vullen. Voor het restaurant kijken ze eerst nog even naar de prachtige fonteinenshow. Dan is het tijd voor heerlijke frietjes en  een lekkere snack.  Na de lunch gaan de kinderen opnieuw in groepjes in de attracties. Om beurten gaan de kinderen samen met Tim in een atrractie.. Juf Jolanda en Meeser Hans gaan samen met  Tim in een boot voor een spetterende expeditie op de Djengu River. Ook Trollenland mag niet ontbreken. Samen met mama Patricia trekt Tim  aan de touwen tot ze helemaal boven in de boom zitten. Tim lacht en geniet van het uitziet. De touwen laten vieren maar en zo komen ze weer langzaam naar beneden. Hij vindt het allemaal prachtig maar Tim is echter niet weg te slaan bij de boomstammen. Hij kan er maar geen genoeg van krijgen!

 

Een toast op Tim                                                                                                                              Maar aan alle moois komt een einde. Alle kinderen verzamelen rond 3.30 uur om samen een toast uit te brengen op Tim. Er wordt kinderchampagne gedronken en niet zo maar een kinderchampagne, een echte TIM champagne want dat staat op het etiket. Dan nog gauw even genieten van de spuitfonteinen en hup de bus in. Wat was het een SUPER dag. Terug bij de school nemen de kinderen afscheid van Tim. Maar voor Tim is er nog een verrassing. Samen met zijn familie, ooms en tantes, de buren en de allerbeste vrienden gaat hij uit eten in zijn favoriete wokrestaurant. Het is een dag die niet meer stuk kan. Rond 19.00 uur is het tijd om naar huis te gaan. Het was een topdag!

 

 

Atrractiepark Toverland

T-Company

Wok restaurant "Dragon City" 

Vervoer Verbeek

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.