SPAAR JE MEE WEEK

terug naar nieuws
Home > Nieuws > SPAAR JE MEE WEEK VOOR MAKE-A-WISH NEDERLAND
15 November 2015

Sparen voor een ander, iemand een geluksmomentje geven. Daar werkt christelijke basisschool ‘De Ds. D.J. Karresschool’ graag aan mee. Twee keer per jaar sparen zij voor een goed doel en noemen dit de: Spaar je mee week. Tijdens de eerste Spaar je mee week hebben zij gespaard voor stichting Make-A-Wish Nederland. ‘Het doel van Make-A-Wish Nederland heeft onze kinderen van groep 1 tot en met groep 8 erg aangesproken; aldus Myrthe Zitman. ‘Iedereen begreep waarvoor we aan het sparen waren’.

 

Iedere leerkracht heeft op zijn eigen manier Make-A-Wish geïntroduceerd in de klas. Leerkrachten hebben verteld over de stichting, er zijn filmpjes getoond en de kinderen hebben de website bekeken. Vervolgens hebben zij een week lang gespaard. Sommige kinderen waren zo begaan met het doel dat ze elke dag iets meenamen voor in de spaarpot!

De gehele school is erg betrokken geweest en heeft erg z’n best gedaan om een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor het goede doel. Namens alle kinderen van de Ds. D.J. Karresschool: ‘Wij hopen dat jullie er mooie wensen mee kunnen vervullen!’

Make-A-Wish Nederland bedankt alle docenten, leerlingen en ouders voor deze mooie Spaar je mee week actie. Maar liefst €261 is opgehaald voor het goede doel. Een geweldig bedrag, waarmee Make-A-Wish Nederland nog meer liefste wensen in vervulling kan laten gaan.

http://www.karresschool.nl/cgi-oic/pagedb.exe/show?no=1 

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.