SOLDAAT JUSTIN: "PRESENT"!

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Soldaat Justin heeft de dag van zijn leven als soldaat tijdens wensdag, Make-A-Wish Nederland
20 Juli 2015
 

In vol ornaat

"Jij hebt helemaal geen echte soldatenschoenen aan"!, zegt wijneus Justin als we bij hem thuis marcherend binnenkomen. Met de camouflagestrepen op zijn wangen juicht hij het uit als er 8 militaire voertuigen komen voorrijden! Papa Bart wordt er even helemaal stil van! Maar soldaat Justin is al enthousiast alle voertuigen aan het inspecteren. Hij wil in die ene met het "visnetje" (camouflagenet) op de motorkap! Allemaal instappen roept hij luid.

Klas en lunch

Op gaat de colonne naar Vught want dit mogen zijn klasgenootjes niet missen. De legerauto's vol kinderen rijden onder luid gejoel en getoeter een rondje rond Ford Isabella. Van al de verrassingen heeft soldaat Justin best trek gekregen. De tocht gaat verder naar Best waar het "millitaire" gezelschap geniet van een overheerlijke lunch. Plotseling roept zus Yara verschrikt: "Daar buiten loopt Spiderman"!! De legerleiding komt binnen met een brief dat er een nep Spiderman is gesignaleerd die K3 gevangen houdt. 

Zoektocht

Speurwerk voor deze "coole" soldaat! Iedereen springt in de jeep en met zijn verrekijker tuurt hij het bosrijke terrein van Museum Bevrijdende Vleugels af. "Daar gaat hij", gilt Justin. Met een geweer in de aanslag springt Justin met papa Bart uit de jeep en weet hij met behulp van mama Brigit de nep Spiderman te overmeesteren. In Spiderman's rugzak zit een geluidbox met muziek van K3. Spiderman wilde eigenlijk alleen maar een K3-vriendje bij zich hebben! "Je moet naar een concert van K3 gaan joh", adviseert Justin wijs. "Dan kun je ze in het echt zien!".

Spiderman heeft een "nieuwe" allerbeste vriend gevonden in soldaat Justin die aandoenlijk lief voorstelt om samen met hem een rondje in de jeep te gaan rijden. Daarna wordt een prachtige dag vol heerlijke avonturen afgesloten en gaat de colonne weer huiswaarts.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.