Sofia stralend middelpunt tijdens een heuse meidendag

terug naar nieuws
Home > Nieuws > Sofia stralend middelpunt tijdens meidendag
30 Mei 2016

Sofia (12) uit Sittard heeft een hersentumor. Ze wordt er al jarenlang voor behandeld en haar leven staat daardoor bijna altijd in teken van haar ziekte. Om dit te doorbreken heeft Make-A-Wish Nederland haar allerliefste wens in vervulling laten gaan. Ze kreeg een echte meidendag, waarop ze leuke meidendingen heeft gedaan met haar vriendinnen. Sofia was het stralende middelpunt en heeft met volle teugen ervan genoten.

 

Sofia en haar ouders waren de enigen die op de hoogte waren van wanneer haar wensvervulling zou plaatsvinden. Voor haar vriendinnen was het een verrassing. ’s Morgens vroeg kwam de roze limousine het schoolplein op gereden en meteen vormde zich een haag van nieuwsgierigen. Even laten kwam Sofia samen met haar 6 vriendinnen naar buiten gelopen en hun monden vielen open bij het zien van dat grote roze gevaarte. Dat beloofde een mooie en zonnige dag te gaan worden.

 

Make-over op de gevoelige plaat

Nadat Sofia en haar vriendinnen nog een 7e vriendin zijn gaan verrassen, vertrok de limousine met het uitgelaten gezelschap naar Born. Daar deden de dames een sieradenworkshop bij Monique van Rhee. Ze mochten naar eigen inzicht en onder begeleiding van Monique sieraden maken. Vervolgens was het tijd om te gaan lunchen. En na de lunch werd de tocht vervolgd naar Sevenum. Daar mocht Sofia bij de kledingzaak Jansen-Noy een outfit uitzoeken en werden alle meiden opgemaakt door een professionele visagiste van Ici Paris. En alsof dat nog niet genoeg was, stapten de prachtig uitziende dames weer in de limo om naar Haelen gebracht te worden. Daar werd hun nieuwe look vastgelegd door een professionle fotografe. Deze fotografe, Sarina Uilenberg, is tevens vrijwilliger voor ons goede doel. In het bos aldaar heeft zij honderden plaatjes geschoten van Sofia en haar vriendinnengroep.

 

Aan alles komt een eind

Deze zonnige dag vol verrassingen werd afgesloten bij de Japanner in Roermond omdat sushi het lievelingsmaaltje van Sofia is. Daar werd er honderduit gebabbeld over de avonturen van die dag. Toen de limo de 8 meiden terug naar het huis van Sofia bracht, stonden alle ouders van de vriendinnen daar klaar om ze welkom thuis te heten. Sofia had voor al haar vriendinnen nog een beauty-pakketje als aandenken aan deze dag. Sofia was ontzettend moe maar heel dankbaar en blij dat ze deze dag kon en mocht meemaken. Ze had het voor geen goud willen missen!

“Het was een schitterende dag en we hebben samen echt genoten. Dankjewel Make-A-Wish!”.

 

Kracht van de wens

De verwachting was dat Sofia de volgende dag niet naar school zou kunnen omdat ze te vermoeid zou zijn. Maar wat schetste ieders verbazing, ze ging toch! Blijkbaar heeft deze wens haar zoveel kracht gegeven dat ze dit gewoon aan kon. En natuurlijk wilde ze heel graag haar avontuur delen met haar klasgenootjes. Hopelijk kan Sofia nog heel lang nagenieten van haar wensvervulling. Het fotoboekje en de canvas van de fotoshoot die ze nog krijgt, zullen daar zeker aan bijdragen.

Make-A-Wish Nederland
Gebruiksvoorwaarden en Privacy


Wishnet

Tel 035 20 35 300 
KVK Woerden 41.13.13.21

Rabobank 36.60.21.222
IBAN NL48 RABO 0366 0212 22
BIC RABONL2U

ING Bank 25.333
IBAN NL11 INGB 0000 0253 33
BIC INGBNL2A
Nieuwsbrief
Wij versturen eens per 2
maanden een digitale
nieuwsbrief.